Oldal frissítése

OLIVIA GARDEN Ceramic + Ion Supreme Combo

4,5 17 értékelés
7 890 Ft

OLIVIA GARDEN Ceramic + Ion Supreme Combo

Az Olivia Garden bemutatja professzionális hajkeféinek új kollekcióját, amelyeket kifejezetten a könnyű és egyben kímélő fésülésre és kibontásra terveztek. Az egyedülálló kefe speciális kialakítású nyéllel rendelkezik, amely a kényelmes tartást és a könnyű kezelést szolgálja. A kefe testét kerámia bevonat fedi, amely jellegzetes design-t kölcsönöz neki. Az ovális fej minden hajtípus tökéletes kifésülésére alkalmas.

Legfontosabb jellemzők

  • Professzionális hajkefe a kímélő fésüléshez
  • Kombinált sörték (100% vaddisznó sörte)
  • Antisztatikus hatás a tökéletesen ápolt hajért
  • Ionizált párnájú fej
  • Ergonomikus kialakítású nyél

Ionizáló kefe a csodálatos hajért

A kefét lekerekített végű szintetikus sörtékkel és 100% vaddisznó sörtékkel látták el, melyek rendkívüli puhaságot és ragyogást kölcsönöznek a hajnak. A két típusú sörte kombinációja maximálisan alkalmas a frizura tökéletes kisimítására. Az egyenes sörték végződése kellemesen masszírozza a fejbőrt fésülködés közben, illetve serkenti annak vérellátását. A kefe antisztatikus hatással is büszkélkedhet, ennek köszönhetően a haj anélkül kifésülhető vele, hogy a hajszálak túlságosan feltöltődnének elektromossággal és szabadon lebegnének. A fej puha párnája ionizált, aminek köszönhetően a haj hosszú ideig puha, selymes és fényes marad, és nem töredezik. Kényeztesse haját minden nap e professzionális hajápoló eszközzel, és nyűgözze le környezetét mindig tökéletes frizurájával!

Paraméterek

Fésű és kefe típusa

Fésű és kefe típusa Lapos kefe

Fésűk és kefék tulajdonságai

Fésű/kefe tulajdonságai Kifésüléshez, Antisztatikus

Haj típusa

Haj típusa Minden típusú hajra

Sörték típusai

Sörték típusa Vaddisznó

Szín

Szín Fekete, Szürke
Kód:  KSPO159
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5414343001917
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05