Oldal frissítése

OLD SPICE Whitewolf 3in1 400 ml

4,8 58 értékelés
2 490 Ft

OLD SPICE Whitewolf 3in1 400 ml

Olyan termékre vágysz, amely egyszerre táplálja a bőrödet, ellazítja és egyben gyönyörködteti az érzékeidet? Ebben az esetbenaz OLD SPICE tusfürdő számodra készült. És nem is akármilyen! A régi Witcher-időkben még nem volt Old Spice, így nem volt könnyű megszabadulni a testszagtól. De ma már létezik egy vad illat, a Whitewolf, amely talán nem képes olyan szörnyek ellen harcolni, mint a Witcher, de vajon a testszag ellen felveszi-e a rettenthetetlen harcot? Ismerd meg az Old Spice Whitewolfot, egy limitált kiadású, mennyei és hamvas illatot, amelyet a The Witcher világa ihletett.

Az OLD SPICE Whitewolf 3in1 tusfürdő 400 ml legfontosabb jellemzői

  • OLD SPICE tusfürdő, melyet a The Witcher világa inspirált
  • A 3in1 formula ideális testre, hajra és arcra
  • Friss illat
  • Az OLD SPICE Whitewolf ideális a kalandvágyó, magabiztos férfiak számára

Összetétel

Aqua, Nátrium-lauril-szulfát, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Parfum, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Sodium Citrate, Sodium Xylenesulfonate, Limonene, Nátrium-szalicilát, Citric Acid, Linalool, Disodium EDTA Citronellol, Nátrium-hidroxid, CI 19140, CI 17200

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Típus

Típus Uniszex
Kód:  SG1256
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8700216130622
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15