Oldal frissítése

OLD SPICE Whitewater fadobozban

4,9 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OLD SPICE Whitewater fadobozban

Örvendeztesd meg férjedet egy stílusos OLD SPICE Whitewater ajándékcsomaggal. A készlet OLD SPICE Whitewater after shave-et, tusfürdőt, valamint Whitewater szilárd és fújós dezodorálót tartalmaz. Az after shave fiatal, magabiztos férfiaknak készült, akik szeretik a kalandokat, és nem hagyják, hogy bármi korlátozza őket. A sportos illat eláraszt frissességével, és újult energiát ad ahhoz, hogy új élmények felé vedd az irányt. Az OLD SPICE Whitewater dezodorok tiszta, friss illatot biztosítanak. Könnyű alkalmazni és még könnyebben megszáradnak. Elég egyetlen fújás naponta! A Core fokozatos felszabadulási technológiájának köszönhetően az illat egyenletesen szabadul fel a nap folyamán. A tusfürdő viszont a tisztaság és a felfrissülés csodálatos érzését nyújtja. Bónuszként pedig a kozmetikai csomag egy vidám zoknit is tartalmaz.  

Az OLD SPICE Whitewater Whitewater kozmetikai ajándékcsomag fadobozban főbb jellemzői

  • Stílusos ajándékkészlet férfiaknak 
  • Az aftershave segít a kisebb sérülések gyógyításában 
    Az OLD SPICE Whitewater aftershave sportos illata felfrissíti a férfiakat
    A dezodorok könnyen alkalmazhatóak és gyorsan száradnak 
    A Core technológiának köszönhetően az illat egyenletesen szabadul fel a nap folyamán
    Az OLD SPICE tusfürdő a tisztaság és a felfrissülés csodálatos érzését nyújtja
    Vidám stílusos zokni 

Tartalom:
OLD SPICE Whitewater after shave
OLD SPICE Whitewater tusfürdő
OLD SPICE Whitewater szilárd dezodor
OLD SPICE Whitewater spray dezodor
Vidám zokni

Összetétel

Aftershave:
Alkohol Denaturált, Aqua, Parfüm, PEG-60 hidrogénezett ricinusolaj, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Dietilamino-hidroxi-benzoil-hexil-benzoát, BHT, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Benzyl Salicylate Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Eugenol, Cinnamal, CI 60730, CI 42090.

Deodorant:
Alcohol denat., Butane, Izobután, Propane, Parfüm, Metil-ciklodextrin, Aqua, Limonene, Linalool, Hexyl cinnamal, Citronellol, Benzyl salicylate, Geraniol, Alfa-izometil-ionon, Citral, Eugenol, Cinnamal.

Spray gél:
Aqua, Nátrium-lauril-szulfát, Nátrium-klorid, Nátrium-lauril-szulfát, Parfüm, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Citrate, Nátrium benzoát, Sodium Xylenesulfonate, Citromsav, Benzyl Benzoate, Disodium EDTA Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate Hexyl Cinnamal, Magnesium Nitrate, CI 42090, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone.

Kemény dezodor:
Dipropylene Glycol, Aqua, Propylene Glycol, Nátrium-sztearát, Parfüm, PPG-3 mirisztil-éter, Tetrasodium EDTA, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Benzyl Salicylate Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Eugenol, Cinnamal, CI 60725, CI 61565.

Paraméterek

Díjak

Díjak Díj nélkül

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Típus

Típus Férfi

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Dezodor, Tusfürdő, Arcvíz borotválkozás után

Díj

Díjak Díj nélkül

Rendeltetés

Típus Férfi
Típus Bőrápolás, Hajápolás, Bőrápolás
Kód:  VBAL7935
Termékszám:  8006540413920
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20