Oldal frissítése

OLD SPICE Whitewater Domino Set 500ml

4,8 50 értékelés
6 190 Ft

OLD SPICE Whitewater Domino Set 500ml

Tedd boldoggá a férfit egy stílusos OLD SPICE ajándékkészlettel. . Az Old Spice ellenállhatatlan illatával nem lőhetsz mellé. A készlet tartalmaegy dezodor spray, egy férfi tusfürdő és egy aftershave. Meglepetés a Gentleman design dominó, amelyet egy kartondobozból készíthetsz elA készletben található összes szépségápolási termék a férfias Whitewater illatot árasztja, melyet citromos és fás tónusok jellemeznek.Élénk lime jegyekkel, tiszta, kiegyensúlyozott alapillattal indít. Az OLD SPICE Legend Ironman készletegy gyönyörű, ajándéknak alkalmas dobozban érkezik hozzád. A csomagolás 80%-ban újrahasznosított papírból és környezetbarát nyersanyagokból készül. Az OLD SPICE ajándékcsomag tökéletesen illik a karácsonyfa alá.

Az OLD SPICE Ironman kozmetikai ajándékcsomag főbb jellemzői- dominó kiadás

  • A stílusos ajándékcsomag az ellenállhatatlan OLD SPICE illattal minden férfi tetszését elnyeri
  • A dezodort, a férfi tusfürdőt és az aftershave-et tartalmazza
  • Minden termék férfias Whitewater illatú, világos lime jegyekkel, tiszta, kiegyensúlyozott alapillatban.
  • A szépségápolási termékek Ironman tematikájú kartondobozba vannak csomagolva, amelyből dominót lehet készíteni
  • AzOLD SPICE Ironman készlet ajándékcsomagtökéletesen illik a karácsonyfa alá

Tartalom:
Spray dezodor 150 ml
Tusfürdő 250 ml
Borotválkozás utáni arcvíz 100 ml

Összetétel

Test dezodoráló spray: Alkohol Denat..; Bután; Izobután; Propán; Parfum; Limonén; Linalool; Hexyl Cinnamal; Citronellol; Geraniol; Benzil-szalicilát; Citral; Alfa-izometil-ionon; Eugenol; Cinnamal, tusfürdő és sampon: Aqua; Nátrium-lauril-szulfát; Cocamidopropyl Betaine; Nátrium-klorid; Parfum; Sodium Benzoate; Nátrium-citrát; Nátrium-xilénszulfonát; Benzil-alkohol; Nátrium-szalicilát; Citric Acid; Benzil-benzoát; Dinátrium EDTA; Nátrium-hidroxid; Limonén; Linalool; Benzil-szalicilát; Hexyl Cinnamal; CI 42090, Aftershave: Alkohol Denat..; Aqua; Parfum; PEG-6 kapril-kaprikus/kaprikus gliceridek; PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj; Limonén; Linalool; T-Butil-alkohol; Hexyl Cinnamal; Allantoin; Tejsav; Citronellol; Geraniol; Benzil-szalicilát; Nátrium-hidroxid; Citral; Alfa-izometil-ionon; Eugenol; Cinnamal; Denatonium benzoát

Paraméterek

Típus

Típus Férfi

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Dezodor, Tusfürdő, Arcvíz borotválkozás után

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml
Kód:  KSDS2144
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8700216131568
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20