Oldal frissítése

OLD SPICE Chef Ajándékszett 400 ml

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OLD SPICE Chef Ajándékszett 400 ml

A szép és praktikus ajándékcsomagban érkező Old Spice nagyszerű választás minden olyan férfi számára, aki ellenállhatatlan férfias illatával szeretne másokat lenyűgözni. Az Old Spice Chef ajándékszett a legenda számára tartalmaz egy tusfürdőt és egy dezodort illattal White Water.. A White Water tusfürdőt a férfiak testének felfrissítésére és tisztítására tervezték.A friss illat kellemes frissességérzetet kelt és elősegíti a férfiak önbizalmát.A tusfürdő tisztítja, hidratálja és táplálja a bőrt.Akár hét órán keresztül is elkíséri Önt egy olyan férfias illat, amelyet a nők imádnak.Az OLD SPICE Chef ajándékkészlet az igényes férfiak számára, akiknek fontos a tisztaságuk és a testszaguk eltüntetése a munkahelyen, otthon és sportolás közben, kiegészül a Whitewater szilárd dezodorral.

Az OLD SPICE Chef Set fő jellemzői

  • Az Old Spice Chef ajándékcsomag szilárd dezodort és tusfürdőt tartalmaz férfiaknak.
  • A Whitewater illatosított termékek meglepetést okoznak egy jellegzetes illattal, amely stimulál és felfrissít.
  • A hosszan tartó frissesség és energia érzése érdekében
  • Az Old Spice ellenállhatatlan, férfias illatával hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és a kellemetlen testszagokat.
  • A piperecikkek egy séf mintájú kartondobozba vannak csomagolva.
  • Az OLD SPICE Whitewater Chef For Legend minden modern férfinak tetszeni fog, aki törődik a megjelenésével.

A csomag tartalma:
Dezodor Whitewater Spray dezodor
Whitewater férfi tusfürdő

Összetétel

Testpermet dezodor: Alkohol Denat..; Bután; Izobután; Propán; Parfüm; Metil-ciklodextrin; Aqua; Limonén; Linalool; Hexyl Cinnamal; Citronellol; Geraniol; Benzil-szalicilát; Alfa-izometil-ionon; Citral; Eugenol; Fahéj, tusfürdő: Aqua; Nátrium-lauret-szulfát; Nátrium-klorid; Nátrium-lauril-szulfát; Parfüm; Cocamidopropyl Betaine; Nátrium-citrát; Nátrium-benzoát; Nátrium-xilénszulfonát; Citromsav; Benzil-benzoát; Dinátrium EDTA; Nátrium-hidroxid; Limonén; Linalool; Benzil-szalicilát; Hexyl Cinnamal; Magnézium-nitrát; Metil-klór-izotiazolinon; Magnézium-klorid; Metilizotiazolinon; CI 42090

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Típus

Típus Férfi

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 2 db
Csomag tartalma Dezodor, Tusfürdő
Kód:  VBAL8456
Termékszám:  8006540684115
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10