Oldal frissítése

OLD SPICE Captain Footballer Set 300ml

4,8 15 értékelés
3 490 Ft

OLD SPICE Captain Footballer Set 300ml

Minden modern férfi élvezni fogja az OLD SPICE Captain Footballer szettet. Az ellenállhatatlan férfias illat szilárd dezodor és tusfürdő formájában érkezik, díszdobozba csomagolva. Az OLD SPICE Captain Footballer szett alkalmas sportoláshoz és kalandos utazásokhoz egyaránt. Az illatban a szantálfa és a nyílt óceán illata dominál.

Az OLD SPICE Captain Footballer Set legfontosabb jellemzői

  • Az OLD SPICE Captain Footballer készlet minden modern férfinak örömet okoz majd
  • Tusfürdőt, szilárd dezodort és palacknyitót tartalmaz
  • Ajándékdobozba csomagolva
  • Az OLD SPICE Captain Footballer szett tökéletes kiegészítő a sportoláshoz és a kalandos utazásokhoz.
  • Szantálfa és a nyílt óceán illattal

Old Spice Captain tusfürdő

Az OLD SPICE Captain 3 az 1-ben férfi tusfürdő és sampon eltávolítja a szennyeződéseket a bőr, a haj és az arc felületéről, miközben blokkolja a kellemetlen testszagot. Hosszantartó frissességet biztosít, és energiával tölt el. A tusfürdő gazdag és nagyon puha habbal kényezteti a bőrt. A szantálfa és a nyílt óceán kellemes illatúvá varázsolja a bőrödet. Olyan férfiak számára készült, akik szeretik, ha mindig kifogástalan az illatuk. Ez a kellemes férfias illatú, frissítő tusfürdő ideális kiegészítője az ugyanezen termékcsalád dezodorjainak. Ha az OLD SPICE Captain tusfürdőt használod, tiszta, friss és kellemes illatú lesz a bőröd. <.

Old Spice Captain szilárd dezodor

A hatékony OLD SPICE Captain stift dezodor a szantálfa és a nyílt óceán kellemes illatával varázsol el. Ez az illat azoknak szól, akiknek fontos, hogy mindig jó legyen a bőrük illata. A fokozatos illatfelszabadulás technológiájának köszönhetően nem hagy cserben a testszag és a hónaljszag elleni küzdelem során. Egész nap friss illatod lesz, amit mások is érezni fognak. Értékelni fogod az OLD SPICE Captain dezodor praktikus méretét, és azt, hogy könnyű használni még utazás közben is. <.

A csomag tartalma:
Dezodor stift 50 ml
Tusfürdő 250 ml
Palacknyitó


Összetétel

Szilárd dezodor: Dipropilén-glikol; Aqua; Propilénglikol; Nátrium-sztearát; Poloxamin 1307; Parfum; PPG-3 mirisztil-éter; Tetrasodium EDTA; Linalool; Hexyl Cinnamal; Citronellol; Limonén; Pentaerythrityl Tetra-Di-T-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate; CI 42090, tusfürdő és sampon: Aqua; Nátrium-lauril-szulfát; Cocamidopropyl Betaine; Nátrium-klorid; Parfum; Benzil-alkohol; Sodium Benzoate; Nátrium-citrát; Nátrium-xilénszulfonát; Nátrium-szalicilát; Citric Acid; Linalool; Dinátrium EDTA; Nátrium-hidroxid; Hexyl Cinnamal; Citronellol; CI 42090; CI 17200

Paraméterek

Típus

Típus Férfi

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Dezodor, Tusfürdő

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml
Kód:  KSDS2147
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8700216131599
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10