Oldal frissítése

OLD SPICE Bearglove Lumberjack Set 400ml

4,0 1 értékelés
6 590 Ft

OLD SPICE Bearglove Lumberjack Set 400ml

Minden modern férfi élvezni fogja az OLD SPICE Bearglove Lumberjack készletet. Az ellenállhatatlan férfias illat a szilárd dezodorral és tusfürdővel együtt egy kozmetikai táskába van csomagolva, amelyet a készletben lévő termékek elhasználása után is használhatsz. Az OLD SPICE Bearglove Lumberjack szett sportos megerőltetéshez és kalandos utazásokhoz egyaránt alkalmas. A friss Bearglove alma férfias illata, Old Spice és citrusok férfias jegyeivel.

Az OLD SPICE Bearglove Lumberjack ajándékcsomag főbb jellemzői

  • Az OLD SPICE Bearglove Lumberjack ajándékkészlet minden modern férfinak örömet okoz majd.
  • Aftershave-et, tusfürdőt és szilárd dezodort tartalmaz
  • Újrafelhasználható kozmetikai táskába van csomagolva.
  • Az OLD SPICE Bearglove Lumberjack készlet a tökéletes kiegészítő a sportoláshoz és a kalandos utazásokhoz.
  • Férfias illatú, friss Bearglove alma, Old Spice és citrusok férfias jegyeivel.

Old Spice Captain aftershave

A bőr borotválkozás utáni megnyugtatására Old Spice aftershave-et találsz a dobozban. Normál bőrre alkalmas, és nem tartalmaz aeroszolt. Megadja a bőrnek a szükséges regenerálást, és kellemes illatot kölcsönöz neki. Az Old Spice aftershave megelőzi a bőrirritációt és felfrissíti a fáradt bőrt.

Old Spice Bearglove tusfürdő

Az Old Spice Bearglove tusfürdő 3 terméket tartalmaz egyben. Alkalmas hajsamponként, testápoló gélként és arclemosó gélként is. Gyorsan és hatékonyan tisztítja az egész test és a haj bőrét. Minden hajtípusra és bőrtípusra alkalmas. Fényt, hidratáltságot és puhaságot ad a hajnak. Az Old Spice Bearglove tusfürdő kellemesen friss érzést ad bőrödnek.

Old Spice Bearglove szilárd dezodor

Az Old Spice Bearglove szilárd dezodor hatékonyan küzd a kellemetlen szagok ellen, és hosszan tartó komfortérzetet és frissességet biztosít a testnek. Nemcsak a kellemetlen szagok ellen véd, hanem hatékonyan csökkenti az izzadást. Kiegészíti az azonos termékcsalád termékeinek alma illatát.   Nem kell aggódnod. Az Old Spice Bearglove Solid Dezodor nem hagy foltot a ruhákon.

A csomag tartalma:stift dezodor 50 ml
Tusfürdő 250 ml
Borotválkozás utáni balzsam 100 ml


Összetétel

Szilárd dezodor: Dipropilén-glikol; Aqua; Propilénglikol; Nátrium-sztearát; Poloxamin 1307; Parfum; PPG-3 mirisztil-éter; Tetrasodium EDTA; Limonén; Hexyl Cinnamal; Linalool; Alfa-izometil-ionon; Kumarin; Geraniol; Citral; Pentaerythrityl Tetra-Di-T-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate; CI 42090, tusfürdő és sampon: Aqua; Nátrium-lauril-szulfát; Cocamidopropyl Betaine; Nátrium-klorid; Parfum; Sodium Benzoate; Nátrium-citrát; Benzil-alkohol; Nátrium-xilénszulfonát; Nátrium-szalicilát; Citric Acid; Dinátrium EDTA; Nátrium-hidroxid; Limonén; Hexyl Cinnamal; Linalool; Alfa-izometil-ionon; CI 42090; CI 19140, borotválkozás utáni víz: Alkohol Denat..; Aqua; Parfum; PEG-6 kapril-kaprikus/kaprikus gliceridek; PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj; Linalool; Hexyl Cinnamal; T-Butil-alkohol; Citronellol; Allantoin; Tejsav; Nátrium-hidroxid; Limonén; Denatonium benzoát

Paraméterek

Típus

Típus Férfi

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Dezodor, Tusfürdő, Arcvíz borotválkozás után

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  KSDS2155
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8700216131353
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05