Oldal frissítése

OLD SPICE Beard Care Pack

Kiegészítők a termékhez

OLD SPICE Beard Care Pack

A legjobb ápolás érdekében az OLD SPICE márka az egyedülálló Beard Care Pack készletét kínálja a szakáll formázásához. A készletben található sampon, kondicionáló, olaj és balzsam minden hosszúságú szakáll számára alkalmas. A sampon megtisztítja a szakállat a szennyeződésektől és egészséges megjelenést eredményez. A kondicionáló a szakáll mélyére hatol, puhaságot kölcsönöz. Az Old Spice balzsam használatával a szakállad puhább lesz, nem beszélve az egészséges fényéről, a bőrödet pedig kellemesen rugalmassá és hidratálttá teszi. Az olaj használata után a szakáll a benne található argánolajnak köszönhetően valóban puha és fényes lesz. Az OLD SPICE márka Beard Care Pack készletének minden egyes terméke a citrus és lime vagy vanília illatával érkezik.

Az OLD SPICE Beard Care Pack kozmetikai készlet főbb jellemzői

  • A sampon, balzsam, kondicionáló és olaj kombinációja gondoskodik a legjobb szakállápolásról
  • Az OLD SPICE Beard Care Pack termékeket minden hosszúságú szakállhoz tervezték
  • A sampon lemossa a szennyeződést a szakállról
  • A kondicionáló puhaságot kölcsönöz
  • Az olaj argánolajat tartalmaz a simaságért és a ragyogó fényért
  • A balzsam hidratálja és puhává teszi a szakállat
  • Az OLD SPICE termékek a citrusfélék vagy a lime és a vanília illatával érkeznek

Használat:
A maximális szakállápoláshoz mosd meg a szakálladat alaposan, majd használd a kondicionálót, öblítés előtt rövid ideig hagyd hatni. Ezután használd a balzsamot és formázd meg a szakálladat az általad kívánt stílusra. Végül masszírozd be az olajat a szakálladba.

Összetétel:
Sampon:
Water, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Dimethicone, Sodium Citrate, Cocamide Mea, Sodium Xylenesulfonate, Fragrance, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Tetrasodium Edta, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-6, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.
Kondicionáló:Water, Mineral Oil, Glycerin, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, IsodecylOleate, Sorbitan Stearate, Dicetyl Phosphate, Fragrance, Ceteth-10 Phosphate, Paraffin, Dimethicone, Phenoxyethanol, Decyl Oleate, Triethanolamine, Peg-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Methylparaben, Disodium Edta, Propylparaben.
Balzsam:
Water, Ceresin, Petrolatum, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Pvp, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-25, Mineral Oil, Dicaprylyl Maleate, Phenoxyethanol, Carbomer, Fragrance, Aminomethyl Propanol, Methylparaben, Propylparaben, Disodium Edta.
Olaj:Cyclopentasiloxane,Dimethiconol, Isododecane, Fragrance, Argan oil


Kód:  KSVL4031s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20