Oldal frissítése

O.P.I. Nail Envy Original 15ml

5 2 értékelés
9 490 Ft

O.P.I. Nail Envy Original 15ml

Védd körmeid az OPI Nail Envy Nail Boosterrel és az "Original" árnyalatú körömlakkal. Ez a dekorkozmetikai termék Tri-Flex technológiát tartalmaz, amely folyékony pajzsot képez a körmök megerősítése érdekében, és segít megvédeni őket a töréstől, hámlástól és a repedezéstől. Az OPI Nail Envy hidrolizált búzaproteinnel és kalciummal erősíti a természetes körmöket, így azok keményebbek, hosszabbak és erősebbek lesznek, mint valaha. Minden Nail Envy termék használható önálló kezelésként vagy az alapozó lakk alternatívájaként.

Az OPI Nail Envy Original legfontosabb jellemzői

  • Ez a termék különösen alkalmas gyenge és sérült körmökre
  • Minden Nail Envy termék használható önálló kezelésként vagy alapozó lakk alternatívájaként is
  • Az O.P.I. Original összes színárnyalata kapható
  • A Nail Envy erősíti a természetes körmöket hidrolizált búzafehérjével és kalciummal
  • Az OPI körömlakk keményebbé, hosszabbá és erősebbé teszi a körmöket
  • Tri-Flex technológiával, amely erősíti és védi a körmöt a törés, hámlás és repedezés ellen

Összetétel

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Tribenzoin, Acrylates/Hydroxyesters Acrylates Copolymer, Isopropyl Alcohol, Tosylamide/Epoxy Resin, n-Butyl Alcohol, Stearalkonium Bentonite, Diacetone Alcohol, Citric Acid, Tocopheryl Acetate, Ascorbic Acid, Retinyl Palmitate, Biotin, Calcium Pantothenate, Dimethicone, Acetyl Tributyl Citrate, Stearalkonium Hectorite, Titanium Dioxide (CI 77891), Violet 2 (CI 60725).

Paraméterek

Típus

Típus Női

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml
Kód:  KSTE2943
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4064665205794

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10