Oldal frissítése

NUK Nature Sense cumisüveg 260 ml - Rózsaszín

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NUK Nature Sense cumisüveg 260 ml - Rózsaszín

Az anyatermészet csodái nem utánozhatóak. Ugyanakkor használhatjuk őket mintaként. A NUK folyamatosan arra törekszik, hogy létrehozza a legtermészetesebbként ható, legkiválóbb minőségű termékeket, ezért alkotta meg az új NUK Nature Sense cumisüvegeket. A rózsaszín, 260 ml-es cumisüveg 6-18 hónapos gyermekek számára alkalmas. A szilikoncumi mérete és alakja a mellbimbókat modellezi - a kicsiny etetőnyílások a tejcsatornák nyílásához hasonlóak. A széles nyakú cumisüveg nem tartalmaz BPA-t, illetve semmilyen egyéb veszélyes anyagot. Ha nem tud szoptatni, vagy szeretné kombinálni az etetést, esetleg cumisüvegre váltani, a NUK Nature Sense lesz az ideális választás az Ön számára.

A NUK Nature Sense főbb jellemzői

  • A szilikon cumi az anya mellbimbóit modellezi
  • Az anti-kólika kialakítás megakadályozza, hogy evés közben túl sok levegőt nyeljen a baba
  • Rugalmas és széles kialakítás, rendkívül puha cumival
  • A több apró nyílás elősegíti a folyadék áramlását
  • A széles nyakú cumisüveg egyszerű feltöltést és tisztítást tesz lehetővé
  • Tartós anyagból készült, BPA-mentes cumisüveg
  • Anyatejhez, teához és vízhez is alkalmas

NUK Nature Sense cumisüveg

A szilikoncumi mérete és alakja a mellbimbókat modellezi - a kicsiny etetőnyílások a tejcsatornák nyílásához hasonlóak. Néha előfordul, hogy az anya nem tud szoptatni. Ezért nagyon fontos, hogy lehetővé tegyük a szoptatás és a cumisüveges táplálás kombinálását anélkül, hogy a gyermek észrevenné a különbséget. A kulcs a megfelelő etetőcumi megtalálása. A NUK egyesíti az ortodontikus cumi előnyeit egy olyan érzettel, amely a lehető legközelebb áll az anyamellhez. Az innovatív anti-kólika kialakítás megakadályozza, hogy evés közben túl sok levegőt nyeljen a baba. A cumi felülete puha és tökéletesen illeszkedik a gyermek szájába. Egy 2016-os független kutatás azt bizonyította, hogy a gyermekek 92%-a gond nélkül elfogadta a NUK Nature Sense cumisüveget, az édesanyák 99%-a pedig jó szívvel ajánlaná azt másoknak. A védőnők és gyermekorvosok 98%-a megerősítette, hogy a cumisüveg annyira természetes, hogy a gyermekek számára szinte észrevehetetlen a különség. A NUK Nature Sense BPA-mentes, kiváló minőségű polipropilénből készült. Az extra széles nyakú cumisüveg egyszerű feltöltést és tisztítást tesz lehetővé.

Térfogat:
260 ml

Gyermekek számára megfelelő:
6-18 hónap között

Szín:
rózsaszín

Méret:
M (6 lyuk)

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 260 ml

Ajánlott ettől a kortól

Ajánlott ettől a kortól 6 hónapos kortól

Etetőcumi

Átfolyás Közepes

Anyag

Palack anyaga Műanyag

Tulajdonságok

Üveg tulajdonságai Kólika elleni
Cumi tulajdonságai Alkalmas szoptatott babák számára

Típus

Típus Szoptatott babának, Kólika elleni
Kód:  BABY6339b
Termékszám:  BABY6339b
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20