Oldal frissítése

NUK gyermek körömvágó olló - rózsaszín

4,7 24 értékelés
1 790 Ft

NUK gyermek körömvágó olló - rózsaszín

Remek olló, a legkiválóbb rozsdamentes acélból készült pengékkel, ami precízen és kíméletesen vágja le akár a legkisebb baba körmét is. Amikor ezt az ollót tervezték, a fő követelmény a kezelési biztonság volt, ezért a hegye le lett kerekítve, biztonsági tokkal lett ellátva az olló és csúszásmentes bevonatot kapott a fogantyúja.

Legfontosabb jellemzők

  • A pengék a legkiválóbb minőségű rozsdamentes acélból készültek
  • A fogantyúk csúszásgátoltak
  • Biztonsági tokkal van ellátva
  • Pontosan és kíméletesen vág
  • A hegye lekerekített

Első a biztonság

Kiváló rózsaszínű körömvágó olló lekerekített heggyel és biztonsági tokkal, aminek segítségével biztonságosan tarthatod röviden a legkisebbek körmeit. Az olló pengéi kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek, a fogantyú rész pedig kellemes tapintású, csúszásmentes anyaggal van bevonva. Az olló biztonságosságáról a lekerekített hegyek gondoskodnak, és ha már nem használod az ollót, akkor egy biztonsági tokba rejtheted el a kicsik elől. Az olló elegáns megjelenésű és a lehető legkörnyezetbarátabb anyagokból készült.

Szín:
Rózsaszín

 

Paraméterek

Anyag

Eszköz anyaga Műanyag, Fém

Eszközök száma

Eszközök száma 1

A készlet tartalma

A készlet tartalma Körömolló

Szín

Szín Fehér, Rózsaszín

Motívum

Motívum Motívum nélküli
Kód:  BABY0272a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  BABY0272a
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05