Oldal frissítése

NUK elektromos cumisüveg melegítő Thermo 3in1

4,6 25 értékelés
13 990 Ft

NUK elektromos cumisüveg melegítő Thermo 3in1

A NUK Thermo 3in1 bébiétel melegítő nagyszerű segítséget nyújt minden szülő számára, és könnyebbé teszi életüket a korházból való hazatérést követően azonnal. A cumisüveg melegítő gyengéden és egyenletesen melegíti fel a kívánt hőmérsékletre a folyadékot vagy pépet a vízfürdő segítségével, miközben megőrzi az étel fontos vitamin- és tápanyagtartalmát. Az automatikus hőmérsékletszabályozónak köszönhetően a melegítő melegen tartja a bébiételt, amely készen áll az azonnali fogyasztásra. További előnyei közé tartozik, hogy a melegítő biztonságos és gyengéda csecsemőtáplálásához. Ugyanakkor a melegítőt szoptató anyukák is használhatják, hiszen alkalmas a lefejt anyatej felmelegítésére is. A NUK cumisüveg melegítő legfeljebb 72 mm átmérőjű cumisüvegeknél és üvegeknél használható. Minden NUK cumisüveg, valamint más márkájú cumisüveg megfelel ezeknek a paramétereknek.

Legfontosabb jellemzők

  • Gyengéden és egyenletesen melegíti fel a bébiételt vízfürdő segítségével
  • Automatikus hőmérsékletszabályozó funkció
  • Biztonságosan olvasztja ki a bébiételt
  • Egyszerű kezelés a forgatható vezérlőgomb segítségével
  • Praktikus kosár az üveg vagy cumisüveg kivételéhez és behelyezéséhet
  • Egyszerűen tisztítható

Könnyedén kezelhető és tisztítható

A készülék használata rendkívül egyszerű. A forgatható vezérlőgombnak köszönhetően beállíthatod, hogy melegíteni szeretnéd-e vagy kiolvasztani szeretnéd-e az anyatejet vagy bébiételt. Amint az étel eléri a kívánt hőmérsékletet, a melegítő automatikusan kikapcsol és készenléti állapotra vált. A melegítő továbbá egy különálló kosárral van felszerelve, amely segítségével az cumisüveg vagy üveg behelyezése és kivétele egyszerű. A készülék tisztítása nagyon egyszerű és gyors. Kis méretének és kompakt designjának köszönhetően a melegítő könnyedén tárolható, ésszintealigfoglal helyet.
Műszaki adatok:
Fogyasztás:
100 W
Áramellátás:
220-240 V
Méretek:
15,4 × 11,3 × 11,1 cm
Tömege:
422 g
Színe:
Fehér

 
 

Paraméterek

Funkció

Funkció Kiolvasztó funkció, Több fokozatú melegítés, Nagyon egyszerű használat, Melegen tartó funkció

Típus

Típus Melegítő
Tápegység Hagyományos hálózati
Kód:  BABY5658
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4008600229285
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05