Oldal frissítése

NUK Csepegtető cumisüvegekhez és tartozékokhoz

4,8 8 értékelés
8 290 Ft

NUK Csepegtető cumisüvegekhez és tartozékokhoz

Minden szülési szabadságon lévő nő biztosan tudja, hogy kicsikéik gyakran több ételt képesek elfogyasztani, mint egy személyi edző. Gondoskodni egy síró kisbabáról, és közben megőrizni a háztartás tökéletes menetét tulajdonképpen meg sem közelíti a klasszikus elképzelést a megnyugtató pihenésről. Ebben a helyzetben bármilyen segítséget szívesen lát az ember. Köszöntsd hát a segítőt, aki képes rövid idő alatt nélkülözhetetlenné válni. Ez nem más, mint a NUK márka csepegtetője cumisüveghez és tartozékokhoz.

Fő jellemzők

  • Praktikus - elhelyezhetsz akár 6 cumisüveget
  • Sokoldalú alkalmazás
  • Kis helyigény (25 × 25 cm)
  • Mosogatógépben mosható

NUK - garantált minőség és egészségbiztonság

A NUK márkájú csepegtető állvány cumisüvegekhez és cumikhoz szó szerint kitűnik feltűnésmentes designjával, amely nem zavarja meg a konyhád külsejét. Éppen ellenkezőleg - tökéletesen illeszkedik, valamint remekül hasonul és alkalmazkodik. Szerény méreteinek és praktikus összehajthatóságának köszönhetően helyet takarít meg. Azon kívül, hogy egyszerre 6 cumisüveg ill. gyermekpalack és kiegészítő fér rá, helyet biztosít cumik, kanalak és egyéb dolgok szárítására. Nagyon könnyen tisztítható, sőt még mosogatógépben is mosható.

 

Paraméterek

Méretek

Magasság 25 cm
Szélesség 25 cm
Hosszúság 25 cm

Jellemzők

Anyag Műanyag
Jellemzők Mosogatógépben mosható
Kód:  BABY0027
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4008600176305
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20