Oldal frissítése

NUK Baby Monitor Eco Control

4,4 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NUK Baby Monitor Eco Control

A NUK Eco Control bébiőrző lehetővé teszi, hogy mindig tökéletes rálátásod legyen a babádra, még akkor is, ha nem vagy vele egy helyiségben. Ez a klasszikus bébiőrző DECT technológiát használ, ami biztosítja a legjobb minőségű hangátvitelt, nem kívánt interferencia nélkül. A hatótávolsága eléri az akár 300 méter is nyílt terepen (50 métert a házban), így nyugodtan használhatod nagyobb házakban és kertekben is.

Legfontosabb jellemzők

  • Vezeték nélküli bébiőrző
  • DECT technológia
  • Megbízható audió átvitel akár 300 méterig
  • ECO üzemmód
  • Kétirányú kommunikáció
  • Egyéni csatorna kiválasztása az adatvédelem érdekében
  • A szükséges adapterek és elemek a csomagolás részét képezik

A NUK Eco Control lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt, aminek köszönhetően beszélhetsz is a babához, és megnyugtathatod, még mielőtt odaérnél hozzá. Természetesen beállíthatod az érzékenységet és a hangerőt, illetve vizuális zajszint indikátorral is rendekezik. A jel elvesztésére vagy az alacsony töltöttségi szintre a készülék figyelmeztetni fog. Nem utolsó sorban értékelni fogod az ECO üzemmódot is, aminek köszönhetően a bébiőrző csak akkor ad jelet, ha zajt érzékel, így fölösleges rádióhullámok kibocsátása nélkül is működik.

 

Paraméterek

Típus

Bébiőr típusa Klasszikus (audio)

Tulajdonságok

Hatótávolság 300 m
Gyerek egység tápellátása Hálózat (230 V), Akkumulátor

Funkciók

Funkció Duplex átvitel, Zajszint optikai jelzése, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, DECT technológia, Öko mód
Kód:  BABY0010
Termékszám:  4008600130932
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10