Oldal frissítése

NORDICS újrahasznosítható, bioplasztik, Soft 6580, sárga

5 1 értékelés
1 590 Ft

NORDICS újrahasznosítható, bioplasztik, Soft 6580, sárga

Add meg fogaidnak és ínyednek a legjobb ápolást. Az elsőrangú NORDICS kézi fogkefe lehetővé teszi a kényelmes használatot és a fogak és az íny egyszerű tisztítását, miközben nem kell aggódnod az irritáció vagy a sérülések miatt. Ez a hagyományos fogkefe minden mozdulattal sokkal több lepedéket és szennyeződést távolít el, ami a szádban nagyszerű érzést és olyan mosolyt nyújt neked, amely egészséget és szépséget sugároz. Az elsőrangú, 6580 puha sörtével felszerelt fogkefe azoknak ajánlott, akik nagyobb nyomást keresnek, de mégis szeretnék kímélni az ínyüket. A remek NORDICS műanyag fogkefe kellemesen használható. A csomagban egy fogkefe rejtőzik.

A minőségi NORDICS újrahasznosítható, bioplasztik, Soft 6580, sárga fogkefe döntő jellegzetességei

  • A kitűnő NORDICS kézi fogkefe gondoskodik a szájüreg általános egészségi állapotáról, a fogakat és az ínyt is beleértve
  • Klasszikus fogkeféről van szó
  • 6580 soft sörtével látták el
  • A fogkefe elkészítéséhez természetes anyagokat használtak
  • A kitűnő NORDICS műanyag fogkefe kellemes használatot tesz lehetővé
  • A csomagban egy fogkefe található

Professzionális szintű fogápolás

A kitűnő NORDICS fogkefe feje innovatív szerkezetével megkönnyíti az összes fog elérését. A természetes anyagokból készült fogkefe azzal büszkélkedhet, hogy biológiailag lebontható, és életciklusa leteltével természetes módon lebomlik, ami minimalizálja a környezetre gyakorolt negatív hatásokat.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fajta

Kefe fajtája Klasszikus

Típus

Típus Kézi

Sörték

Sörtekeménység Soft
Sörték száma 6 580

Tulajdonságok

Tulajdonságok Természetes kialakítás

Anyag

Kefe anyaga Műanyag

Darabszám

Darabszám 1 db
Kód:  ZUB1923
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3800500324340

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20