Oldal frissítése

NORDICS természetes fogkrém gyermekeknek rágógumi ízesítéssel 50 ml

4,5 2 értékelés
1 590 Ft

NORDICS természetes fogkrém gyermekeknek rágógumi ízesítéssel 50 ml

Ahhoz, hogy a fogkrém kiemelkedően ápolja a fogaidat, válaszd ki a neked és igényeidnek leginkább megfelelő típust. A kiváló NORDICS fogkrém kiváló választás az érzékeny tejfogakra. Kíméletesen akadályozza meg a fogszuvasodást, és eltávolítja a lepedéket. Fluoridmentes, így megfelelő az olyan allergiás személyek számára, akiknél ez a vegyület allergiást reakciót okoz. Amellett, hogy a fluoridmentes fogkrém remineralizálja a fogzománcot, gondoskodik a fogszuvasodás elleni védelemről is. A gyakori fogszuvasodásra panaszkodó embereknek is kétségtelenül jót fog tenni a hozzáadott, magasabb hatóanyag-tartalom, amely minimalizálja a baktériumpopulációt, ezáltal csökkenti a fogszuvasodást. Ez a természetes fogkrém növényi kivonatokkal és más természetes anyagokkal gazdagított összetétellel rendelkezik. Kizárólag természetes összetevőkből áll, kémiai adalékanyagok nélkül. A remek NORDICS fogkrém űrtartalma činí 50 ml. A remek gyümölcsös íz az unalmas kötelezettséget a napi rutin kellemes részévé teszi. Az egészséges fogak, a friss lehelet és a fehér fogak megőrzéséhez ajánlott kipróbálni a remek NORDICS fogkrém használatát egy jól megválasztott fogkefével együtt.

A szuper NORDICS természetes fogkrém gyermekeknek rágógumi ízesítéssel 50 ml fogkrém figyelemre méltó paraméterei

  • A gyöngéd NORDICS gyermek fogkrém alkalmas érzékeny tejfogakra
  • Fluoridmentes készítmény
  • Az aktív összetevők minimalizálják a fogszuvasodás kockázatát
  • Tele van a természetből származó összetevőkkel
  • A készítmény mennyisége 50 ml
  • A fogmosást remekül kiegészíti a fogkrém gyümölcsös íze
  • A nagyszerű NORDICS fogkrém hosszú ideig biztosítja a lehelet frissességét

Összetétel

Szorbit, Glycerin, Hydrated Silica, Aqua, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Calendula Officinalis kivonat, Aloe Barbadensis kivonat, Chamomilla Recutita kivonat, Tocopheryl Acetate, Eupatorium Rebaudianum Bertoni kivonat, Aroma, Cellulose Gum, Calcium Lactate, CI 19140, CI 42090

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Gyermekfogakhoz

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fluoridmentes, Fogszuvasodás elleni védelem, Természetes

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 50 ml
Íz Gyümölcsös

Ajánlott

Alsó korhatár 2 éves kortól
Kód:  ZUB1827
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3800500324456

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10