Oldal frissítése

NORDICS Morning Fresh Coconut Mint 75 ml

5 1 értékelés
Leárazás -5 %
1 690 Ft 1 790 Ft

NORDICS Morning Fresh Coconut Mint 75 ml

Minden nap használunk fogkrémet és fogkefét. Találd meg azokat a termékeket, amelyek minden egyéni igényednek megfelelnek. A szuper NORDICS fogkrém az univerzális típusba tartozik, amely gondoskodik a napi fogápolásról. Nincs fluorid az összetételében, így remek alternatíva azoknak, akiknek ezek a vegyületek kontakt dermatitist okoznak. A fluoridmentes fogkrém bizonyítottan véd a fogszuvasodástól, és remineralizálja a fogzománcot. A termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, ezért kapta meg a vegán címkét. Ez a természetes fogkrém növényi kivonatokkal és más természetes anyagokkal gazdagított összetétellel rendelkezik. Natúr, tisztán természetes összetevők kerültek bele. A hatékony NORDICS fogkrém térfogata je 75 ml. A szuper mentolos íznek köszönhetően a fogmosás lesz a napi higiénia fénypontja. Az egészséges fogak, a friss lehelet és a fehér fogak megőrzéséhez ajánlott kipróbálni a príma NORDICS fogkrém használatát az igényeknek megfelelő fogkefével együtt.

A remek NORDICS Morning Fresh Coconut Mint 75 ml fogkrém figyelemre méltó paraméterei

  • Az univerzális NORDICS fogkrém tökéletesen alkalmas a szokásos napi szájápolásra
  • Fluoridmentes készítmény
  • Vegán emblémát kapott
  • Természetes összetevőkből készült
  • A készítmény űrtartalma 75 ml
  • A fogmosást remekül kiegészíti a fogkrém mentolos íze
  • A gyöngéd NORDICS fogkrém megtartja a fogak egészségét és a gyönyörű mosolyt

Összetétel

HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, HYDRATED SILICA, AQUA, GLYCERIN, XYLITOL, LAURYL GLUCOSIDE, ZINC CITRATE, XANTHAN GUM, AROMA, MENTHA PIPERITA OIL*, COCOS NUCIFERA OIL*, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT*, SESAMUM INDICUM SEED OIL*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, OLEA EUROPEAE FRUIT OIL*, LIMONENE

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fluoridmentes, Vegán, Természetes

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1826b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3800500324197

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15