Oldal frissítése

NORDICS Cosmos Organic Super White 75ml

5 1 értékelés
1 790 Ft

NORDICS Cosmos Organic Super White 75ml

A fogkrém a fogkefével együtt a szájhigiénia egyik alapja. Válaszd mindkét termékből a saját egyéni igényeidnek leginkább megfelelő típust. A fehérítő hatással rendelkező NORDICS fogkrém nemcsak fehéríti fogaidat, hanem a fogzománcot is ápolja, és hozzájárul az egészséges ínyhez. A vásárlók szeretik, mert szulfátmentes. Ez a BIO fogkrém növényi kivonatokkal és más természetes anyagokkal gazdagított formulával rendelkezik. Natúr, tisztán természetes összetevőkkel készült. A kiváló NORDICS fogkrém térfogata je 75 ml. A príma mentolos íz biztosítja, hogy a fogmosás mindenki számára kellemes élmény legyen. A fogak egészségéért, a ragyogóan fehér mosolyért és a friss leheletért érdemes kipróbálni a szuper NORDICS fogkrém használatát egy jól megválasztott fogkefével együtt.

A szuper NORDICS Cosmos Organic Super White 75ml fogkrém lényeges paraméterei

  • A fehérítő hatással rendelkező NORDICS fogkrém kezeli a csúnya pigmenteket
  • Teljesen szulfátmentes készítmény
  • Nem terhel kémiai adalékanyagokkal
  • A készítmény mennyisége 75 ml
  • A fogmosást remekül kiegészíti a fogkrém mentolos íze
  • A finom NORDICS fogkrém hosszú ideig friss leheletet biztosít

Összetétel

AQUA, HYDRATED SILICA, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE,GLYCERIN**,XYLITOL,ZINC CITRATE,XANTHAN GUM,SODIUM LAURYL SULFATE,MENTHA PIPERITA OIL*,SODIUM FLUORIDE,ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT*,MENTHA PIPERITA LEAF EXTRACT*,PUNICA GRANATUM FRUIT EXTRACT*, CITRUS LIMON FRUIT EXTRACT*,EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL*

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Fogfehérítéshez

Tulajdonságok

Tulajdonságok Szulfátmentes, Természetes, BIO

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1936
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3800500324555

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20