Oldal frissítése

NOBERU Sandalwood Shave Cream 75 ml

3,0 2 értékelés
7 090 Ft

NOBERU Sandalwood Shave Cream 75 ml

Tapasztald meg az igazi svéd borotválkozás élményét a NOBERU Sandalwood Shave Cream borotvahabjával. A krémből egyszerűen sűrű habot képezhetsz, amely borotválkozás közben védi a bőrt, növeli a borotva siklását és megakadályozza a vágásokat. A NOBERU szantálfa borotvakrém a glicerint és lanolint tartalmazó formulájának köszönhetően lenyűgöző. Mindkét összetevő védi, hidratálja és nyugtatja a bőrt. Kényeztesd magad borotválkozás közben a szantálfa, a bőr és a pézsma érzéki illatával. 

A NOBERU Sandalwood Shave Cream borotvahab fő jellemzői

  • A NOBERU Sandalwood Shave Cream borotvahab sűrű habot képez
  • A glicerin és a lanolin védi, hidratálja és nyugtatja a bőrt
  • A NOBERU Sandalwood Shave Cream növeli a borotva siklását és megakadályozza a vágásokat
  • A krém Svédországban készül 

Használat: 
A borotvahabot legjobb borotvaecsettel felhabosítani. Csak egy mandula nagyságú mennyiséget végy ki egy borotvaecsettel. Ha nincs ecseted, kanalazz ki a krémből, adj hozzá egy kis meleg vizet, és habosítsd fel a kezeddel. Ezután egyszerűen vidd fel az arcodra.

Összetétel: 
Aqua, Glycerin, Myristic Acid, Stearic acid, Potassium Hydroxide, Methylpropanediol, Lauric Acid, Propylene Glycol, Lanolin, Arganiea Spinosa Kernel Oil, Glyceryl Stearate, Parfum, PEG-7M, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium EDTA. 


Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Krém

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml
Kód:  HOL659
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7350092201476

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05