Oldal frissítése

NIVEA szemsminklemosó 125 ml

5 1 értékelés
1 290 Ft

NIVEA szemsminklemosó 125 ml

A NIVEA Vízálló szemfestéklemosó egy speciáis kozmetikai termék, amelyet az érzékeny szemkörnyéki területre fejlesztettek ki. Nagyon hatékony és gyengéd tisztítóanyag-tartalommal rendelkezik, amely gyengéden tisztítja és ápolja a bőrt. A természetes hidratáló anyagok hidratálják a bőrt és a finom, nem zsírosodó összetételnek köszönhetően, amely B5-provitamint és kamilla kivonatot tartalmaz, azonnal felviheti sminkjét arcára. A termék szemészek által tesztelt és bizonyított! Gyengéd formulája lehetővé teszi, hogy kontaktlencsét viselők is használhassák.

A Nivea márka évek óta egyenlő a minőséggel, a kifinomultsággal és a stílussal. Mint a világ vezető kozmetikai cégeinek egyike, a Nivea állandó kapcsolatban áll vevőivel és egyedülálló, innovatív termékeket kínál nekik. Ez a márka a vevők bizalmával büszkélkedhet a világ minden táján!

Ennek az egyedülálló szemfestéklemosónak az eredménye egy tökéletesen tiszta, üde és ragyogóbb arcszín, amely teljes mértékben elő van készítve utóápolásra vagy egy újabb sminkre. Ez a lemosó eltávolítja a vízálló szemfestéket, a sminket és még a rúzst is, illetve alkalmas mindennapos használatra is. Ápolja szemeit egy gyengéd és kiváló minőségű termékkel, hogy egészségessé és gyönyörűvé varázsolhassa azokat! 
Hatóanyagai:

  • A B5-provitamin ápolja és táplálja a bőrt.
  • A hidratáló anyagok biztosítják a bőr hidratáltságát. 
  • A kamilla kivonat megnyugtatja és ápolja a bőrt.


Bőrtípus:
Minden bőrtípusra és kontaktlencsét viselők számára is
Alkalmazása:
Egy kis vattával vigye fel a szemkörnyéki területre és távolítsa el a sminket és az egyéb szennyeződéseket!
Űrtartalom:
125 ml
Összetevők:

Water, Isohexadecane, PEG-8, Glycerin, Poloxamer 124, Paraffinium liquidum, Panthenol, Tocopheryl acetate, Chamomilla recutita flower extract, Bisabolol, Steareth-20, Ceteth-20, Sodium acrylate / C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Cetrimonium chloride, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben

 

 

Összetétel

Aqua, Isohexadecane, PEG-8, Glycerin, Poloxamer 124, Paraffinum Liquidum, Panthenol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Tocopheryl Acetate,Bisabolol, Tocopherol, Steareth-20, Ceteth-20, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glycine Soja Oil, Pantolactone, Cetrimonium Chloride, Citric Acid, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml

Típus

Terméktípus Szemlemosó
Kód:  KDR028
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005900099136
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20