Oldal frissítése

NIVEA Tápláló arctisztító olaj száraz bőrre - makadámdió-olajjal 150 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 990 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 1 850 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 1 700 Ft/db

NIVEA Tápláló arctisztító olaj száraz bőrre - makadámdió-olajjal 150 ml

Nem szükséges túl sok bőrápoló terméket használnod. A NIVEA arcápoló olaj sok terméket helyettesít. A Nourishing Cleansing Oil gyengéden tisztítja meg a bőrt az összes szennyeződéstől és sminktől. A makadámiaolajat tartalmazó ápoló összetételével a bőr hidratált és táplált lesz, ezáltal az olaj alkalmas száraz bőrre. Egyetlen NIVEA arcápoló olajjal számos helyet takaríthatsz meg a fürdőszobapolcon.


A NIVEA Nourishing Cleansing Oil with Macadamia Oil Dry Skin 150 ml arcolaj fő jellemzői

  • Nivea gyengéd arcolaj tisztító, tápláló és hidratáló hatással
  • Alkalmas a száraz bőrre
  • Makadámiaolajat tartalmaz
  • Szemészetileg tesztelt Nivea olaj a szemsmink biztonságos eltávolításhoz
  • Nincs feszülő bőr érzet
  • Felvitel után kellemes, tejes állagú lesz

A NIVEA Hydrating Cleansing Oil könnyen távolítja el a szemsminket

Aggodalmak nélkül ápolhatod az olajjal a szemeidet is, hiszen a termék megfelelt a szemészeti tesztelésnek is. A készítmény kellemes, tejes állagúvá válik a bőrön.

Bízz a makadámiaolaj egyszerűségében és erejében

A NIVEA tisztító olaj úgy ápolja a bőrt, hogy az egyszerre csodálatosan tiszta és hidratált legyen. Az olaj egyik előnye, hogy nem szükséges vattakorongot használnod, elég a kezed. A NIVEA Nourishing Cleansing Oil készítményt masszírozd be a száraz bőrbe az ujjaiddal, majd nedvesítsd be a kezed és körkörös mozdulatokkal dolgozd el, ekkor tejes hab képződik, amely megszabadul az összes szennyeződéstől és sminktől.

Használat:
Vidd fel az olajat száraz bőrre és masszírozd be körkörös mozdulatokkal. Ezt követően nedvesítsd be a kezedet és folytasd az arc masszírozását, amíg el nem éred a tejes állagot. Végül öblítsd le alaposan a bőrödet langyos vízzel, majd gyengéden töröld szárazra egy törölközővel.

Összetevők:

Paraffinum Liquidum, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Palmitate, Isododecane, Ethylhexyl Stearate, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopherol, Linalool, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Parfum


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  KSPL2629
Termékszám:  42389637
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15