Oldal frissítése

NIVEA Starfruit Shower Gel 500 ml

4,6 25 értékelés
2 190 Ft

NIVEA Starfruit Shower Gel 500 ml

A NIVEA kifejlesztette a Care & Start fruit krémtusfürdőjét aloe vera tejjel, és egzotikus illattal. Ideális összetétele megfelelő gondoskodást nyújt a száraz bőr számára. Az Aloe Vera tej hosszan tartó hidratálást és puhaságot biztosít. A finom habrétegnek és csillaggyümölcs csábító aromájának köszönhetően minden zuhanyzás felér egy újjászületéssel. Élvezd a frissesség és a hidratáltság érzését egész nap!

Legfontosabb jellemzők

  • Krémtusfürdő száraz bőrre
  • Tápláló aloe vera tej és a csillaggyümölcs egzotikus illata
  • Bőrbarát pH-értékű
  • Hosszan tartó hidratálást és puhaságot biztosít a bőrnek
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt

Használata: kis mennyiségben vidd fel nedves bőrre. Finoman masszírozd el, és habosítsd fel. Majd vízzel alaposan öblítsd le.

 

Összetétel

Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Glycol distearate, PEG-7 glyceryl cocoate, Parfüm, Cocos nucifera olaj, Gardenia tainesis virágkivonat, Glicerin, Sodium chloride, Laureth-4, Citric acid, PEG-40 hidrogénezett benzoát, Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Védő
Specifikáció Bio

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző PH-semleges
Kód:  SG257
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9005800317892
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10