Oldal frissítése

NIVEA Skin Refining Scrub 75 ml

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Skin Refining Scrub 75 ml

A NIVEA bőrfinomító arcradír alaposan tisztítja a bőrt és távolítja el az elhalt hámsejteket. Kisimítja és puhítja arcod felületét. Intenzíven hidratál, megtartja a természetes vízegyensúlyt és selymesen puha és rugalmas hatást kelt. A frissesség kellemes érzését nyújtja. Gazdag összetevői rendkívül lágyak, az ápoló E-vitamin kifejti antioxidáns hatásait. A termék bőrgyógyászatilag tesztelt, alkalmas normál és kombinált bőrre. Kényeztesd bőrödet luxus ápolással. 
Hatóanyagai:

  • Antioxidáns: E-vitamin - küzd az öregedés jeleivel és védi a bőrt a káros környezeti hatásoktól. Hidratálja a bőrt, így az puha marad.
  • Hydra IQ hatóanyaga intenzív és mély hidratációt biztosít a bőrnek. 

Hatása:
Használata után a bőr tökéletesen tiszta, selymesen puha, ragyogó és friss lesz. 

Alkalmazás:
Vidd fel hetente 2-3 alkalommal nedves arcra, majd alaposan öblítsd le langyos vízzel. Kerüld el az érzékeny bőrfelületeket például az ajkakat vagy a szemek környékét.
Összetevők:
Aqua, mikrokristályos cellulóz, glicerin, nátrium-akrilát / 10-30 szénatomos alkil-akrilát keresztpolimer, gliceril-glükozid, tokoferil-acetát, Nelumbium speciosum Virág kivonat, panthenol, propilén-glikol, lauril-glükozid, Sodium Laureth Sulfate, laktóz, cellulóz, Parfüm, hidroxipropil-metilcellulóz, fenoxietanol , metil, BHT-t, CI 77007

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Kevert

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml

Ajánlott

Ajánlott Arcra

Használat

Használat Nőknek
Kód:  PLK309
Termékszám:  9005800317007
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05