Oldal frissítése

NIVEA Rose Touch Textile mask 1 db

Leárazás -20 %
1 110 Ft 1 390 Ft

NIVEA Rose Touch Textile mask 1 db

Gondoskodj arról, hogy bőröd szép maradjon! A közismert NIVEA által előállított arcmaszk alkalmazási területe: arc. Ez a kiváló készítmény csodás ápolást és törődést biztosít. Innovatív összetevőinek és nőies illatának köszönhetően elsősorban hölgyek számára ajánljuk. Nagyszerűen működik minden bőrtípuson, amelyet táplál, frissít, valamint ragyogóvá varázsol. A híres NIVEA textil arcmaszk felvitele nagyon egyszerű, és kellemes állaggal örvendeztet meg. Hatóideje, amíg kifejti hatását 10 perc, ezt az időt pedig használd ki töltődésre, pihenésre. A maszkban található hatóanyagok rendkívüli hatásainak köszönhetően a bőr azonnal ragyogó, egészséges és fiatalos megjelenésű lesz. El leszel ájulva attól, amit a végeredmény hoz!

Arcpakolás NIVEA Rose Touch Textile mask 1 db ...
Arcpakolás NIVEA Rose Touch Textile mask 1 db ...

A népszerű NIVEA Rose Touch Textile mask 1 db arcmaszk legfontosabb tulajdonságai

  • A jól ismert NIVEA gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc, amelynek gondoskodik a megfelelő bőrápolásáról
  • Az összetétele alapján hölgyeknek alkalmas
  • A remek textil típusú arcmaszk könnyen alkalmazható és kellemes állagú
  • A bőrre gyakorolt hatás: hidratáló, bőrnyugtató, világosító, arctónus javító, regeneráló és simító
  • A hatékonyságát a következő anyagnak köszönheti: hialuronsav
  • Minden bőrtípusra megfelel
  • A rajta lévő jelölés: természetes kozmetikum
  • Hatóidő: 10 perc

A népszerű NIVEA arcmaszk szignifikáns hatásai

Fontos, hogy vigyázz a bőrödre, és rendszeresen használj arcmaszkot, hogy megtapasztalhasd az általa nyújtott csodálatos eredményeket. A hidratáló NIVEA arcmaszk kiváló hidratálást biztosít a bőrnek. Az aktív világosító összetevőknek köszönhetően a bőröd ragyogni fog, amely hozzájárul a sugárzó megjelenéshez. Számos előnye között egyik említésre méltó tulajdonsága, hogy megnyugtatja az irritált bőrt és csökkenti a bőrpírt. A regeneráló hatás hozzájárul a pattanások és kisebb bőrirritációk gyorsabb gyógyulásához.

Arcpakolás NIVEA Rose Touch Textile mask 1 db ...

Még ragyogóbb bőr!

A jól ismert NIVEA arcmaszk a lehető legjobb ápolást nyújtja a bőrnek. Ez az arcmaszk a természet legjavával van tele.

Összetétel

AQUA, BUTYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, BETAINE, HIDROXI-ACETOFENON, CHONDRUS CRISPUS KIVONAT, LITHOTHAMNION CALCAREUM KIVONAT, PEG/PPG-17/6 KOPOLIMER, PEG/PPG/POLIBUTILÉNGLIKOL-8/5/3 GLICERIN, 1,2-HEXÁNDIOL, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, XYLITOL, GLUKÓZ, PHENOXYETHANOL, POLIAKRILSAV, PEG-60 HIDROGÉNEZETT RICINUSOLAJ, ARGININE, GLICERIN, BETA-GLUCAN, KAPRILIL-GLIKOL, SODIUM BENZOATE, ALLANTOIN, SZACHARID IZOMERÁT, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, XANTHAN GUM, ROSA DAMASCENA VIRÁGVÍZ, POTASSIUM SORBATE, SÓRBINSAV, HIDROXIETILCELLULÓZ, DISODIUM EDTA, SODIUM HYALURONATE, HIDROLIZÁLT NÁTRIUM-HIALURONÁT, NÁTRIUM-POLIGLUTAMÁT, LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL, LIMONENE, METIL-BENZOÁT, TOKOFEROL, PARFUM

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Típus

Termék típusa Maszk

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Textil

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Zsíros, Normál, Problémás, Kevert, Száraz, Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Hidratáló, Bőrnyugtató, Világosító, Arctónus javító, Regeneráló, Simító

Hatóidő

Hatóidő 10 perc
Kód:  KSPL3462
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9005800346854
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10