Oldal frissítése

NIVEA Q10 Power ránctalanító tisztítótej 200 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Q10 Power ránctalanító tisztítótej 200 ml

A NIVEA Visage Q10 Lotion kozmetikai termék a smink és egyéb szennyeződések kíméletes eltávolítására a bőrről. Ezt a hatékony tisztítótejet minden bőrtípusra tervezték. Kellemes állaga nemcsak alaposan ápolja a bőrt, hanem simává is teszi, és a vitaminoknak és a Q10 koenzimnek köszönhetően tökéletesen táplálja. A Q10 egy erős koenzim, amely természetes módon megtalálható a bőrben, de az életkor előrehaladtával csökken. A bőr egyre érzékenyebb a szabad gyökök okozta károsodásra, ami a bőr öregedésének egyik oka. A Q10 koenzim a bőrben belülről küzd a ráncok ellen, és láthatóan kisimítja a bőrt.

A NIVEA Visage ránctalanító tisztító testápoló Q10 plus kíméletes formulával a NIVEA Visage bizonyított ránctalanító programjának része. E különleges ránctalanító termékcsalád termékeinek rendszeres használata után bőre felfrissül, hidratált, természetesen rugalmas és mélyen táplált lesz. A bőr láthatóan megfiatalodik és kisimul a ráncoktól.

A testápoló hatékonyan, gyorsan és alaposan eltávolít minden szennyeződést, beleértve a sminkmaradványokat is az arcról. Használat után a bőr friss, tökéletesen tiszta, hidratált, mélyen táplált és láthatóan rugalmasabb. A termék nem hagy zsíros réteget, és hatékonyan hidratálja a bőrt. Kényeztesse bőrét minőségi termékkel, hogy sokáig fiatal és szép maradjon!
Aktív összetevők:

  • A Q10 koenzim belülről küzd a ráncok ellen, és láthatóan kisimítja a bőrt.


Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.
Használat:
Vigye fel egy vattakorongra, és gyengéden tisztítsa meg a bőrt. Használja szükség szerint, reggel és este.
Térfogat:
200 ml

Összetétel

AQUA, GLICERIN, PARAFFINUM LIQUIDUM, IZOPROPIL-PALMITÁT, GLICERIN-SZTEARÁT SE, METILPROPÁNDIOL, UBIQUINONE, CREATINE, 1-METILHIDANTOIN-2-IMID, NÁTRIUM-CETEARIL-SZULFÁT, CETEARYL ALCOHOL, CARBOMER, ETHYLHEXYLGLICERIN, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, PARFUM

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Kód:  KDR024
Termékszám:  4005808192144
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20