Oldal frissítése

NIVEA Q10 plus C Anti-Wrinkle Energizing Eye Cream 15 ml

4,5 23 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Q10 plus C Anti-Wrinkle Energizing Eye Cream 15 ml

A NIVEA Q10 plus C energizáló szemkörnyékápoló krém ápolja a finom és érzékeny bőrt a szem körül, amely akár ötször vékonyabb, mint az arcbőr, és így hajlamosabb a dehidratációra és a korai ördegedésre. A termék hatékonyan küzd a ráncokkal és a finom vonalakkal, láthatóan csökkenti őket, és segít megelőzni az újabbak kialakulását. Emellett a fáradt bőrnek energiát kölcsönöz, és használatának eredménye a simább és fiatalosabb megjelenésű bőr. A termék gyorsan felszívódó összetétele tiszta C-vitamint, koenzim Q10-et és kreatint tartalmaz. A termék nem tartalmaz parfümöt, és így azok számára is alkalmas, akik kontaktlencsét viselnek. Használd a Nivea Q10 plus C energizáló szemkörnyékápoló krémet a ragyogó tekintetért ráncok nélkül! 
Hatóanyagai:

  • C-vitamin, amely a kiváló antioxidáns hatásainak köszönhetően védi a bőrt a szabad gyökökkel szemben, és megelőzi a bőr öregedését 
  • Q10 koenzim, amely növeli a természetes Q10 koenzimet a bőrben, és folyamatosan küzd a meglévő ráncokkal és vonalakkal
  • Kreatin, amely láthatóan erősíti és helyreállítja a bőr sejtjeit, miközben csökkenti a bőrfáradtság jeleit

Hatások:
A termék rendszeres használatának eredménye a bőr saját Q10 koenzimjének megnövekedése. A szem körüli bőr kisimul és feszes lesz, látható ráncok és finom vonalak nélkül. A bőröd gyönyörűen ragyogó és fiatalos megjelenésű lesz.
Alkalmazás:
Vigyél fel egy kis mennyiségű krémet az arccsont feletti külső sarkakra, és finoman nyomkodd az orrod irányába. A jobb felszívódás érdekében a terméket az alaposan megtisztított bőrre vidd fel.
Bőrtípus:
A termék minden bőrtípusra alkalmas.

 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml

Használat

Használat Nőknek

Krém típusa

Típus Krém

Hatás

Hatás Ránctalanító
Kód:  PLK331
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20