Oldal frissítése

NIVEA Q10 Energy Duopack 2 × 50 ml

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Q10 Energy Duopack 2 × 50 ml

Magadat vagy egy nőt szeretnél boldoggá tenni? Ha igen, vásárolja meg a Nivea Q10 Energia ajándékcsomagot. A csomag tartalmaz egy antioxidánsokkal teli, energetizáló nappali és éjszakai krémet. Ezek a természetes narancskivonatot tartalmazó krémek ideálisak a fáradt bőr számára, amely a C-vitamin, E-vitamin és Q10 koenzim kombinációjának köszönhetően...a bőrnek energia. Q10 Energia UVA/UVB védőfaktorral is megbirkózik a a napozás okozta első ráncok. Az eredmények 4 hét múlva lesznek elérhetőek! Ezeket a Nivea termékeket különösen a 25 év feletti nők értékelik. Minden bőrtípusra alkalmasak.

A Nivea Q10 Energia kozmetikai készlet legfontosabb jellemzői

  • A Nivea Q10 Energia egy nappali és éjszakai krémszett.
  • A krémek energiát és frissességet adnak a bőrnek az antioxidánsoknak köszönhetően.
  • Védi a bőrt az első ráncoktól
  • Minden bőrtípusra alkalmas
  • Ezeket a Nivei termékeket különösen a 25+ nők értékelik.
  • A Nivea Q10 Energia kozmetikai készlet boldoggá teszi Önt vagy egy másik nőt.

Hatóanyagok:

  • Q10 koenzim - csökkenti a ráncokat és feszesíti a bőrt.
  • UVA/UVB szűrők - védi a bőrt a káros napfénytől
  • kreatin energetizálja a bőrt

Az energizáló Q10 Energia nappali krémmel a bőre ragyogni fog.

Fáradtnak és energiátlannak érzi a bőrét? Ne törődj vele! Az energizáló Q10 Energia nappali krém elbír vele! Gyönyörűen táplálja a bőrt és csökkenti a kimerültség jeleit. Ezenkívül a 15-ös faktornak köszönhetően véd a napozás és a ráncok ellen.
Alkalmazás:
Használja a nappali krémet minden reggel ébredés után. Vigye fel a megtisztított bőrre, masszírozza az arcra, a nyakra és a dekoltázsra, a szemkörnyék elkerülése mellett.

Hozzávalók:
aqua, glicerin, ethylhexyl salicylate, alkohol denat.., cetearyl alcohol, ethylhexyl stearate, glyceryl stearate citrate, butyl methoxydibenzoylmethane, C12-15 alkyl benzoate, metilpropándiol, octocrylene, hidrogénezett kókuszgliceridek, fenilbenzimidazol-szulfonsav, ubiquinone, nátrium-aszkorbil-foszfát, tocopheryl acetate, kreatin, 1-metilhidantoin-2-imid, 1,2-hexándiol, chondrus crispus kivonat, karbomer, akrilátok/C10-30 alkil-akrilát keresztpolimer, trinátrium EDTA, sodium hydroxide, phenoxyethanol, linalool, limonene, geraniol, parfum, CI 16035

Hagyja bőrét regenerálódni az éjszaka folyamán

Szeretne reggelente felfrissülten kinézni? A Q10 Energia Night Cream éjszakai krém az éjszaka folyamán regenerálja a bőrét, így bőrének reggelre ragyogni fog. Ennek a krémnek mindössze 8 órára van szüksége ahhoz, hogy megerősítse az arcodon lévő védőréteget, így este csak masszírozd be a bőrödbe, és reggelre olyan lesz, mint új korában.

Apályázat.
Használja az éjszakai krémet minden este lefekvés előtt. Vigye fel a megtisztított bőrre, masszírozza az arcra, a nyakra és a dekoltázsra, a szemkörnyék elkerülése mellett.

Hozzávalók:
aqua, glicerin, cetearyl alcohol, etil-hexil-kokozát, kapril/kaprikus triglicerid, hidrogénezett kókuszgliceridek, butylene glycol, butyrospermum parkii butter, glyceryl stearate citrate, octyldodecanol, ubiquinone, nátrium-aszkorbil-foszfát, tocopheryl acetate, kreatin, 1-metilhidantoin-2-imid, ethylhexylglicerin, 1,2-hexándiol, karbomer, sodium hydroxide, phenoxyethanol, linalool, limonene, geraniol, parfum, CI 16035

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Vitaminos

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Lifting és feszesítő

Korosztály

Korosztály 25+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali, Éjszakai

Típus

Termék típus Krém
Kód:  KSPL3273
Termékszám:  9005800348513
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05