Oldal frissítése

NIVEA Nappali krém ráncok ellen Q10 plus mini 20 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Nappali krém ráncok ellen Q10 plus mini 20 ml

A Nivea Q10 Plus Mini nappali ránctalanító krém kiváló minőségű kozmetikai termék nőknek 30 éves kortól intenzív ápoláshoz. Hatékonyan segít kisimítani a ráncokat és lassítja az új vonalak kialakulását. A bőrt fiatalítja és megadja a szükséges hidratálást. Gondoskodó formulája Q10 koenzimmel és kreatinnal gazdagított, amelyek hatékonyak a ráncok és a bőröregedés elleni küzdelemben. A termék alkalmas normál és száraz bőrre, még az érzékenyre is. Az utazási mini csomagot értékelni fogja különösen nyaralás során, amikor szinte nincs is hely a poggyászban. Kényeztesse bőrét ezzel a csúcsminőségű arckrémmel, hogy puha és sima legyen és hosszú ideig friss és fiatalos megjelenéssel ragyogjon.
Hatóanyagai:
A rendkívül hatékony Q10 koenzim és kreatin belülről küzdenek a látható ráncok ellen, megakadályozzák az újabb ráncok kialakulását és védik a bőrt a napfény által okozott ráncoktól. A bőrnek intenzív hidratálást biztosítanak. Természetesen a bőrben megtalálhatóak, de az életkor előrehaladtával ezek eltűnnek. A krém hatása növeli tartalmukat a bőrben.
Hatások:
A termék rendszeres alkalmazásának eredménye a gyönyörűen puha és sima bőr, látható ráncok nélkül, tökéletesen hidratált, egészséges és fiatalabb megjelenés. 
Alkalmazás:
A terméket minden reggel alkalmazza az arc, nyak és dekoltázs alaposan megtisztított bőrére és gyengéd körkörös mozgásokkal felfelé masszírozza. Kerülje az érzékeny területeket szeme körül.
Összetevők:
Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parki Butter, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Salicylate, Methylpropanediol, Glyceryl Stearate Se, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic / Capric Triglyceride, Sodium Phenylbenzimidazole Sulfonate, Syntetic Beeswax, Ubiquinone, Creatine- -2-Imide, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Carbomer, Dimethicone, Trisodium Edta, Ethylhexylglycerine, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Limonene, Parfum

Összetétel

Aqua, Glicerin, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Salicylate, Methylpropanediol, Gliceril-sztearát Se, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride Nátrium-fenilbenzimidazol-szulfonát, Szintetikus méhviasz, Ubiquinone, Kreatin-1-metilhidantoin-2-imid, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Carbomer, Dimethicone, Trinátrium-edta, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Limonene, Parfum

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Normál, Kevert, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 20 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító

Korosztály

Korosztály 30+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Típus

Termék típus Krém
Kód:  PLK310
Termékszám:  4005900931603
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15