Oldal frissítése

NIVEA Men Sensitive Shaving foam 50 ml

3,7 3 értékelés
1 390 Ft

NIVEA Men Sensitive Shaving foam 50 ml

A NIVEA Men Sensitive borotvahab egy kozmetikai termék, amelyet úgy terveztek, hogy a férfiak számára könnyebbé és kíméletesebbé tegye a borotválkozást. A borotválkozást a legtöbb férfi nem túl kellemes feladatnak tartja, amelyet minden nap el kell végezni. Minőségi kozmetikumokkal a borotválkozás kellemes dolog lesz! A férfiak bőre irritációtól és érzékenységtől szenved, amikor borotválkoznak, tegyék azt bármilyen  gyengéden. A gyengéd hab tökéletesen kíméletes a bőrhöz borotválkozás közben. A NIVEA Men Sensitive borotvahab kétszer annyi nyugtató hatású természetes kivonatot tartalmaz, és etilalkohol-mentes. A bőrre felvitt gyengéd hab nem éget és nem okoz bőrpírt. A bevált kamilla és E-vitamin formula mellett hamamelis kivonatot is tartalmaz. A hamamelis - virginiai gyapjú, amely enyhíti az égő és viszkető érzést, segít a sebek lefedésében és gyógyulásában, valamint gyulladáscsökkentő hatású. Kényeztesd magad minőségi kozmetikumokkal, amelyek tökéletesen védik a bőrödet! A NIVEA Men Sensitive borotvahab kompakt kiszerelése okán utazáshoz is alkalmas.

A NIVEA Men Shaving foam borotvakrém főbb jellemzői

  • A NIVEA Men Sensitive Shaving foam  kompakt csomagolásában alkalmas utazáshoz
  • Hab a gyengéd és könnyű borotválkozáshoz
  • A NIVEA Men Sensitive Shaving foam etilalkohol-mentes
  • A borotvahab nem okoz bőrpírt
  • A kamilla ápolja és nyugtatja a bőrt
  • Az E-vitamin védi és táplálja a bőrt
  • A hamamelis kivonat csillapítja az égő és viszkető érzést, segíti a sebek záródását és gyógyulását, valamint gyulladáscsökkentő hatású

Használat:
Borotválkozás előtt vidd fel a bőrre, és borotváld le a borotva gyengéd mozdulataival. Alaposan öblítsd le a maradék habot.

Összetétel

AQUA, ISOBUTÁN, TRIETHANOLAMINE, LAURETH-23, PALMITINSAV, STEARIC ACID, GLICERIN, CHAMOMILLA RECUTITA VIRÁGKIVONAT, HAMAMELIS VIRGINIANA KÉREG/LEVÉL KIVONAT, MALTODEXTRIN, TOCOPHERYL ACETATE, KAPRIL-KAPRIKUS TRIGLICERID, KÓKUSZ-KAPRILÁT/KAPARÁT, HIDROXIPROPIL-METILCELLULÓZ, PEG-7M, MIRISZTIXSAV, ARACHIDSAV, OLEIC AICD, KÁLIUM-HIDROXID, BUTÁN, PROPÁN, SILICA, BHT, METHYLPARABEN, PIROKTON-OLAMIN, PARFUM

Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Hab

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  HOL715
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  42361138
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20