Oldal frissítése

NIVEA MEN Sensitive Borotvagél Érzékeny Bőrre, 200 ml

4,9 70 értékelés
2 290 Ft

NIVEA MEN Sensitive Borotvagél Érzékeny Bőrre, 200 ml

A Nivea Men Sensitive Borotvagél célja, hogy megkönnyítse a borotválkozást a férfiak számára. A NIVEA MEN Sensitive férfi kozmetikumokkal a borotválkozás kellemes élmény lesz! A férfiak bőre szenved minden borotválkozás után, mely irritálttá és nagyon érzékennyé teszi. A Sensitive Borotvagél Érzékeny Bőrre olyan termék, amely borotválkozás előtt alkalmazandó, hogy tökéletesen megnyugtassa az arcbőrt és segítsen megelőzni a kisebb sérüléseket.? A borotvagél különösen gyengéd a bőrhöz használat közben és és rendkívül finom parfümöt tartalmaz.?

Nivea évek óta egyet jelent a minőséggel, a kifinomultsággal és a stílussal. A világ egyik vezető kozmetikai cégeként a Nivea állandó kapcsolatot ápol ügyfeleivel, egyedülálló és innovatív termékeket fejlesztve számukra. A NIVEA a világ minden területén ügyfelei bizalmát élvezi!

 A Nivea Sensitive borotvagél a természetes bőrnyugtató kivonatok kétszeresét tartalmazza, és összetétele teljesen alkoholmentes. A NIVEA MEN Sensitive Borotvagél használata mellett bőre nem ég, és a borotválkozás nem okoz bőrirritációt. Kamilla, E-vitamin és hamamelisz kivonat tartalmának köszönhetően gyógyító és gyulladásgátló hatású. Kényeztesse magát olyan kiváló minőségű kozmetikumokkal, amelyek tökéletesen védik a bőrt!
Aktív hatóanyagai:

  • A kamilla kivonat nyugtatja és ápolja a bőrt.
  • Az E-vitamin védi és táplálja a bőrt.
  • Hamamelis kivonat - megnyugtatja az égő és viszkető bőrt, támogatja a sebgyógyulást és gyulladáscsökkentő hatású.
  • Active Comfort System -  lehetővé teszi a pontos, zökkenőmentes és kényelmes borotválkozást.


Bőrtípus:
Érzékeny bőrre.
Alkalmazás:
Alkalmazza borotválkozás előtt a bőrön, majd gyengéd mozdulatokkal mozdulatokkal borotválkozzon meg. A maradék gélt alaposan öblítse le.?
Mennyiség:
200 ml

 

 

Összetétel

Aqua, Palmitinsav, Triethanolamine, Oleth-20, Isopentane, Glicerin, Isopropyl palmitate, Chamomilla recutita virágkivonat, Hamamelis virginiana kéreg/levél kivonat, Maltodextrin, Tocopheryl acetate, Kapril / kaprina triglicerid, Hydroxyethylcellulose, Hidroxipropil-metilcellulóz, Laureth-2, PEG-14 M, PEG-90 gliceril izosztearát, Polyisobutene, Isobutane, Pirokton-olamin, BHT, Parfum


Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Gél

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KDR049
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005808265312
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15