Oldal frissítése

NIVEA Men Protect & Care After Shave Lotion 100 ml

4,0 2 értékelés
3 490 Ft

NIVEA Men Protect & Care After Shave Lotion 100 ml

A NIVEA Men Protect & Care After shave Lotion olyan kozmetikai termék férfiaknak, amely azonnal nyugtatja, táplálja, felfrissíti és regenerálja a bőrt borotválkozás után. A bőr minden borotválkozás után nagyon érzékeny, gyakran irritált és időnként sérül a borotvapengék által, ezért gondoskodni kell a megfelelő védelméről. Az after shave lotion ápolja a bőrt, nyugtatja, megakadályozza a kiszáradást, csökkenti a bőrpírt és a feszülést. A bőrgyógyászatilag tesztelt NIVEA Men Protect & Care borotválkozás utáni balzsam könnyű formulája aloe verával és B5provitaminnal gyorsan beszívódik. A férfi kozmetikai termék normál és száraz bőrre ajánlott. 

A NIVEA Men Protect & Care After shave lotion legfontosabb jellemzői

  • Borotválkozás utáni balzsam, amely azonnal megnyugtatja és felfrissíti az arcbőrt
  • A NIVEA Men Protect & Care after shave lotion regenerálja a bőrt
  • Férfi kozmetikai termék, amely megakadályozza a szárazságot, csökkenti a bőrpírt és a feszülést
  • A NIVEA ápoló aftershave könnyű, gyorsan felszívódó formulával rendelkezik
  • Normál és száraz bőrre
  • A hidratáló és tápláló Men Protect & Care After shave lotion aloe verát és B5 provitamint tartalmaz
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt és jóváhagyott

A NIVEA Men Protect & Care after shave tökéletesen védi a bőrt

Az egyedülálló borotválkozás utáni balzsam a legújabb technológiával kifejlesztett, hatékony formulája aloe verát és B5-provitamint tartalmaz. Ezek az összetevők minden borotválkozás után felfrissítik bőröd, azonnal megnyugtatják és megvédik a külső hatásoktól. A NIVEA Men Protect & Care after shave védőpajzsot nyújt az arcnak, enyhítve a bőrpírt, a szárazságot és az irritációt. Kényeztesd bőröd fantasztikus illattal, gyengéd ápolással és tökéletes védelemmel! 

Nivea, a minőség, a puhaság és a stílus

A Nivea márka régóta a minőség, a puhaság és a stílus szinonimája. A világ egyik vezető kozmetikai vállalataként a Nivea állandó kapcsolatban áll ügyfeleivel, egyedülálló és innovatív termékeket kínál nekik. Ebben a márkában az ügyfelek világszerte megbíznak! 

Használata: 
Vidd fel egyenletesen az arc és a nyak bőrére, kihagyva a szem körüli területet. 


Összetétel

AQUA, ALCOHOL DENAT., GLICERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PARFUM, PANTHENOL, ALOE BARBADENSIS LEVÉLLÉ POR, NÁTRIUM-SZULFÁT, LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, COUMARIN, ALFA-IZOMETIL-IONON, GERANIOL, CI 42090, CI 16035

Paraméterek

Típus

Típus Arcvíz borotválkozás után

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Normál
Kód:  HOL681
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005808753475
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05