Oldal frissítése

NIVEA MEN Original Box

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA MEN Original Box

Ez a férfi tusfürdőt, krémet és izzadásgátlót tartalmazó kozmetikai szett minden férfit boldoggá tesz, aki szeret vigyázni magára. A Nivea MEN Black & White Original izzadásgátló megakadályozza a foltok kialakulását a ruházaton. Kivételes formulája hatékony és hosszan tartó védelmet nyújt a hónalj bőrének akár 48 órán keresztül. A tusfürdőben természetes aktív szén rejlik, amely megszabadítja bőrödet minden szennyeződéstől. A krémet a kéz-, az arc- és a test ápolására tervezték. A géles formula gyorsan beszívódik, és az illata is kellemes. E-vitamint tartalmaz, amely megvédi a bőrt a külső káros hatásoktól. A krém kellemesen felfrissít és férfias aromával illatosítja a bőrt. 

A NIVEA MEN Original box kozmetikai ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • Egy sor szépségápolási terméket rejt, amelyek minden férfinak tetszeni fognak
  • Férfi tusfürdőt, krémet és izzadásgátlót tartalmaz
  • A krém kellemes textúrájú és mélyen ápolja az egész testet és az arcot
  • A tusfürdőben lévő aktivált természetes szén megszabadítja a testet a szennyeződésektől
  • Az izzadásgátló 48 órán át intenzív, friss védelmet nyújt
  • A NIVEA MEN készlet egy gyönyörű ajándék  

A csomag tartalma:
Nivea Men Spray Invisible Original
Nivea Men Active Clean tusfürdő
Nivea Men krém

Összetétel

Az izzadásgátló:
Butane, Izobután, Propane, Cyclomethicone, Aluminum chlorohydrate, Isopropyl palmitate, C12-15 alkyl benzoate, Palmitamidopropil-trimónium-klorid, Octyldodecanol, Propylene glycol, Disteardimonium hectorite, Propylene carbonate, Dimethiconol, Linalool, Limonene, Geraniol, Parfüm.

Krém:
Víz, Glicerin, Paraffinum liquidum, Alcohol denat., Cetyl alcohol, Glyceryl stearate, Hidrogénezett kókuszgliceridek, Stearyl alcohol, Cera microcristallina, Palmitinsav, Stearic acid, Tocopheryl acetate, Nátrium-karbomer, Mirisztinsav, Arachidsav, Olajsav, Dimetikon, Phenoxyethanol, Methylparaben, Geraniol, Parfüm.

Spray gél:
Aqua, Nátrium-lauril-szulfát, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glicerin, Nátrium-klorid, PEG-3-disztearát, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trisodium EDTA, Citromsav, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Nátrium benzoát, Linalool, Limonene, Kumarin, Citral, Geraniol, Citronellol, Parfüm, CI 77266 (szénfekete). 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 430 ml

Típus

Típus Férfi

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Izzadásgátló, Tusfürdő, Testápoló krém

Rendeltetés

Típus Férfi
Típus Bőrápolás
Kód:  VBAL7986
Termékszám:  9005800349206
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20