Oldal frissítése

NIVEA MEN Protect & Care 48H Moisturising Face Cream 50 ml

4,8 23 értékelés
2 990 Ft

NIVEA MEN Protect & Care 48H Moisturising Face Cream 50 ml

A NIVEA Men intenzív krém egy férfiak számára kifejlesztett bőrápoló termék, amely megszünteti a bőr száraz, feszülő érzését. Aloe verával és E-vitaminnal gazdagított ápoló formulája kifejezetten fáradt és száraz bőrre ajánlott. A krém megfelelően hidratálja a bőrt, és védelmet nyújt az UV-sugarakkal szemben.

Elmúltak már azok az idők, amikor csak a nők törődtek bőrük megfelelő ápolásával. Manapság már a modern férfiak is odafigyelnek az öltözködésükre, az illatukra, a higiéniájukra, sőt, még a belsőjükre is. Az ápolt megjelenés számos sikeres férfi munkájának alapvető eleme, éppen ezért rendkívül fontos számukra arcbőrük megfelelő ápolása. A bőr az arc és a nyak területén jobban ki van téve a káros külső hatásoknak, ugyanúgy, mint az időjárás szeszélyeinek, és a stressznek. A Nivea Men hidratáló krémje segít, hogy bőröd egészséges és ápolt legyen!

A Nivea már sok-sok éve egyet jelent a minőséggel, a stílussal és a megbízhatósággal. A világ egyik vezető kozmetikai termékeket gyártó cégeként a Nivea állandó kapcsolatban van fogyasztóival, annak érdekében, hogy egyedülálló és innovatív termékeket fejlesszenek ki számukra. Ez a márka az egész világon a fogyasztók bizalmát élvezi!

A Nivea krém energizálja, felfrissíti és hatékonyan feszesíti a bőrt. Megerősíti a bőr ellenálló képességét a mindennapi stressz ellen, emellett gyorsan beszívódik, nem ragad, és nem hagy maga után zsíros érzetet, amit a férfiak annyira utálnak. Emellett megelőzi az első ráncok megjelenését, valamint a bőr napfény okozta, idő előtti öregedését. A Nivea krém használata fiatalos megjelenést, kevesebb ráncot, és láthatóan egészségesebb bőrt eredményez!


Aktív hatóanyagai:

  • Az E-vitamin védi és táplálja a bőrt.
  • Az aloe vera kivonat ápolja és puhítja a bőrt.


Bőrtípus:
Férfiak számára, száraz bőrre.


Használata:
Alkalmazd reggel és este megtisztított arcon és nyakon, a szemkörnyéki területek kihagyásával. Gyengéden masszírozd el. 

Űrtartalom:
50 ml

Összetétel

Aqua, Glicerin, Cetyl alcohol, Etilhexil-kokozát, Hidrogénezett kókuszgliceridek, Isopropyl palmitate, Distarch-foszfát, Glicerin-sztearát-citrát, Methylpropanediol, Hidroxipropil-keményítő-foszfát, Myristyl mirisztát, Panthenol, Aloe barbadensis levéllé por, Xanthan gum, Pantolakton, Citric acid, 1,2-hexándiol, Phenoxyethanol, Benzyl alcohol, Linalool, Limonene, Citronellol, Alfa-izometil-ionon, Parfum


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Terméktípus

Terméktípus Arckrém, gél, folyadék

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Típus

Termék típus Gél

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Hatás

Hatás Hidratáló

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali, Éjszakai
Kód:  KDR050
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005808789382
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20