Oldal frissítése

NIVEA MEN Care box

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA MEN Care box

Legyen egyszerű a napi higiénia, és hagyd el a zuhanyzót kellemes, friss illattal. A NIVEA MEN Care férfi kozmetikai készlettel nem fogod vesztegetni az időt. Egy ápoló krémet és egy 3 az 1-ben tusfürdőt tartalmaz. A speciális formulának köszönhetően a gélt nemcsak a test bőrén, hanem az arcodon és a hajadon is használhatod. Kényeztesd magát a teljes körű testápolással a NIVEA tusfürdővel, amely természetes aktív szénnel mentesíti bőrödet minden szennyeződéstől. Nemcsak az alapos tisztaság, hanem az ápoló formula is az oka annak, hogy segítségével a bőr tökéletesen sima és hidratált lesz. A Nivea Men Cream az első olyan univerzális krém, amelyet kifejezetten férfiak számára fejlesztettek ki. Alkalmas arcra, testre és kézre, alaposan hidratálja a bőrt, és közvetlenül a felvitel után kellemesen felfrissülést nyújt.

A NIVEA MEN Care box kozmetikai ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • NIVEA CARE ápoló krémet és 3 az 1-ben Active Clean tusfürdőt tartalmazó szett
  • Az egyszerű és gyors higiéniához és testápoláshoz 
  • Tusoló gél testre, arcra és hajra
  • A krém használható a kézre, az arcra és a testre
  • A NIVEA ápoló formulája megakadályozza a bőr kiszáradását
  • Tökéletes ajándék 

A csomag tartalma:
NIVEA Care krém 75 ml
Active Clean 3 az 1-ben tusfürdő

Összetétel

Tusfürdőgél: aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, decil-glükozid, szénpor, glicerin, glikol-disztearát, citromsav, sodium chloride, laureth-4, cellulóz, cellulóz gumi, tocopherol, sodium benzoate, benzoic acid, linalool, limonene, parfüm.

Krém: aqua, glicerin, paraffinum liquidum, alkohol denat.., cetil-alkohol, glyceryl stearate, hidrogénezett kókuszgliceridek, sztearil-alkohol, palmitinsav, sztearinsav, cera microcristallina, tocopheryl acetate, sodium hydroxide, dimethicone, mirisztinsav, arachidsav, olajsav, karbomer, phenoxyethanol, metilparabén, BHT, parfüm.


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml

Típus

Típus Férfi

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 1 db
Csomag tartalma Tusfürdő

Rendeltetés

Típus Férfi
Típus Bőrápolás, Bőrápolás
Kód:  VBAL7984
Termékszám:  9005800349183
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15