Oldal frissítése

NIVEA Men borotválkozás utáni balzsam 2az1ben Active Energy 2 × 100 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Men borotválkozás utáni balzsam 2az1ben Active Energy 2 × 100 ml

NIVEA MEN

NIVEA Active Energy

A NIVEA vezető gyártója egyedülálló kozmetikai újdonságot kínál férfiak számára. Az Active Energy 2in1 balzsam melegen tartja a bőröd, megnyugtatja és megújítja. A vitamin komplexszel dúsított revitalizáló emulzió mélyen hidratálja az irritált bőrt.

Töltsd fel a bőröd energiával

Legyen friss és tökéletesen sima a bőröd minden borotválkozás után. A balzsam arcápoló krémként is használható. Mondj búcsút örökre a bőrpírnak, az égésnek és a viszketésnek. Immár minden nap kényelmesen borotválkozhatsz, anélkül, hogy feszülne a bőröd. A kellemes formula könnyen alkalmazható és gyorsan felszívódik. A készítmény dermatológiailag tesztelt és vezető szakértők hagyták jóvá.



Főbb jellemzők

  • Hidratáló krém és revitalizáló balzsam egyben
  • Nyugtat, hidratál, ápol és táplál
  • Vitamin komplexet tartalmaz a bőr megújításához
  • Dermatológiailag tesztelt
  • A csomag 100 ml-t tartalmaz

Összetétel:
Aqua, Alcohol denat., Glycerin, Ethylhexyl cocoate, Parfum, Panthenol, Silver citrate, Chamomilla recutita flower extract, Chondrus crispus extract, Triceteareth-4 phosphate, Dimethicone, Caprylic/capric triglyceride, Sodium carbomer, Trisodium EDTA, Citric acid, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Coumarin, Citronellol


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Típus

Típus Balzsam borotválkozás után
Kód:  HOL095s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10