Oldal frissítése

NIVEA Men After Shave Lotion Silver Protect 2 × 100 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Men After Shave Lotion Silver Protect 2 × 100 ml

A NIVEA Silver Protect borotválkozás utáni arcvíz antibakteriális védelmet ad, ápolja, felfrissíti és megnyugtatja az arcbőrt. A borotválkozás gyakran irritálja, sőt felsérti az arcbőrt, ezért szükséges a megfelelő védelem és regeneráció biztosítása, különösen az érzékeny bőr számára. Az antibakteriális termék megóvja a borotválkozás után felsértett és irritált arcbőrt a szennyeződésektől és baktériumoktól.

A Nivea hosszú évek óta a minőség, a gyengéd ápolás és a stílus jelképe. A világ egyik vezető kozmetikai vállalataként, a Nivea állandó kapcsolatban áll ügyfeleivel. Termékkínálata egyedülálló és innovatív. A márka az ügyfelek bizalmát az egész világon elnyerte!

Az egyedülálló borotválkozás utáni arcvíz a legújabb technológiák felhasználásával készült. Ezüst iont, kamillát és B5 provitamint tartalmaz, melyek elősegítik a bőr borotválkozás utáni regenerációját, hidratálják, enyhítik az irritációt és tökéletesen megnyugtatják azt. Használata a bőrt táplálja, hidratálja és tökéletesen ápolja. Ajándékozd megbőrödet kellemes illattal, gyengéd ápolással és tökéletes nyugtatással!
Hatóanyagok:

  • Ezüst ion- antibakteriális védelmet ad a bőrnek
  • Kamilla- ápolja és megnyugtatja az arcbőrt
  • B5 provitamin- táplálja a bőrt és segíti borotválkozás utáni regenerációját


Bőrtípus:
Minden bőrtípusra alkalmas.

Felhasználása:
Vidd fel egyenletesen az arc és a nyak területére, a szemhéjakat elkerülve.

Térfogata:
100 ml
Összetevők:
Víz, Alcohol denat., Parfum, Silver citrate, Chamomilla recutita flower extract, Panthenol, Caprylic/capric triglyceride, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-8, Trisodium EDTA, Citric acid, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Coumarin, Citronellol





Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Típus

Típus Arcvíz borotválkozás után
Kód:  KSMU0111s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10