Oldal frissítése

NIVEA Men After Shave Balm Silver Protect 2 x 100 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Men After Shave Balm Silver Protect 2 x 100 ml

A NIVEA Silver Protect borotválkozás utáni balzsam férfiak számára készült kozmetikai termék, borotválkozás utáni hidratáláshoz. A balzsam speciális hidratáló összetevőket tartalmaz, nem zsíros formulája gyorsan felszívódik, ezüstöt, kamillát és B5 provitamint tartalmaz. Különösen alkalmas borotválkozás után feszülő, száraz vagy enyhén irritált bőrre. Antibakteriális védelmet nyújt, táplálja, nyugtatja, mélyen hidratálja és gyengéden ápolja a bőrt.
Kellemes állagú, jól felvihető és könnyen felszívódó balzsam, használatával a borotválkozás utáni irritált bőr azonnal megnyugszik. A férfiak bőre a legtöbbször nem csak irritált, hanem száraz is. A férfiak általában nem szeretik az olajos krémeket. A speciális összetételének köszönhetően a gél nem zsíros, mégis tökéletesen ápolja a bőrt! Kiválóanhidratálja és táplálja a bőröd. Vidd fel egyenletesen a borotvált arcra és a nyakra, kihagyva a szem körüli területet.
A balzsamot minden borotválkozás után ajánlott alkalmazni. Használata után a bőr sima és gyönyörűen friss lesz. A balzsam mélyen regenerálja a bőrt. Ez a kozmetikai termék nagyon népszerű a férfiak körében. A készítmény könnyen alkalmazható, és használata azonnal látható a bőrön. A gélt a felvitele után finom, észrevétlen illat kíséri, amely minden nő számára rendkívül vonzó. Javítsd a borotválkozás eredményét ezzel a különleges és nyugtató balzsammal, amellyel a bőröd természetes és egészséges lesz!
A Nivea már évek óta egyet jelent a minőséggel, a gyengédséggel és a stílussal. A Nivea mint a világ egyik vezető szépségápolási vállalata, állandó kapcsolatban áll a vásárlóival, egyedi és innovatív termékeket kínál számukra. Ez a márka a vásárlók bizalmát élvezi szerte a világon!
Hatóanyagok:

  • A B5 provitamin táplálja és védi a bőrt.
  • A hidratáló összetevők nedvességgel töltik fel a bőrt.
  • A kamilla ápolja és megnyugtatja a bőrt.
  • Az ezüst antibakteriális védelmet nyújt a bőrnek.


Bőrtípus:
Minden férfi bőrtípus számára.
Használata:
Vidd fel egyenletesen az arcra és a nyakra borotválkozás után. Hagyd ki a szem körüli területet.
Űrtartalom:
100 ml
Összetétel:
Aqua, Alkohol denat., Glicerin, Etilhexil cocoate,Parfum, Panthenol, Silver citrate, Chamomilla recutita flower extract, Chondrus crispus extract, Triceteareth-4 phosphate, Dimethicone, Caprylic/capric triglyceride, Sodium carbomer, Trisodium EDTA, Citric acid, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Coumarin, Citronellol

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Típus

Típus Balzsam borotválkozás után
Kód:  KSMU0109s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05