Oldal frissítése

NIVEA Men After Shave Balm Mild 2 x 100 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Men After Shave Balm Mild 2 x 100 ml

A NIVEA Men After Shave Balm Mild borotválkozás utáni balzsam nyugtató és hidratáló bőrápoló termék. A balzsam speciális hidratáló összetevőket tartalmaz, nem zsíros összetétele gyorsan felszívódik, emellett E-vitamint és B5 provitamint tartalmaz. Különösen alkalmas borotválkozás után feszülő, száraz vagy enyhén irritált bőrű férfiak számára.
Kellemes állagú, jól felvihető és könnyen felszívódó balzsam, használatával a borotválkozás utáni irritált bőr azonnal megnyugszik. A férfiak bőre a legtöbbször nem csak irritált, hanem száraz is. A férfiak általában nem szeretik az olajos krémeket. A speciális összetételének köszönhetően a gél nem zsíros, mégis tökéletesen ápolja a bőrt! Kiválóan hidratálja és táplálja a bőröd. Vidd fel egyenletesen a borotvált arcra és a nyakra, kihagyva a szem körüli területet.
A balzsamot minden borotválkozás után ajánlott alkalmazni. Használata után a bőr sima és gyönyörűen friss lesz. A balzsam mélyen regenerálja a bőrt. Ez a férfi kozmetikai termék nagyon népszerű a férfiak körében. A készítmény könnyen alkalmazható, és használata azonnal látható a bőrön. A gélt a felvitele után finom, észrevétlen illat kíséri, amely minden nő számára rendkívül vonzó. Javítsd a borotválkozás eredményét ezzel a különleges és nyugtató balzsammal, amellyel a bőröd természetes és egészséges lesz!
A Nivea már évek óta egyet jelent a minőséggel, a gyengédséggel és a stílussal. A Nivea mint a világ egyik vezető szépségápolási vállalata, állandó kapcsolatban áll a vásárlóival, egyedi és innovatív termékeket kínál számukra. Ez a márka a vásárlók bizalmát élvezi szerte a világon!
Hatóanyagok:

  • Az E-vitamin és a B5-provitamin táplálják a bőrt.
  • A hidratáló összetevők nedvességgel töltik fel a bőrt.


Bőrtípus:
Férfiak számára, borotválkozás után feszülő, száraz vagy enyhén irritált bőrre.
Használata:
Vidd fel egyenletesen az arcra és a nyakra borotválkozás után. Hagyd ki a szem körüli területet.
Űrtartalom:
100 ml
Összetétel:
Aqua, Alcohol denat., Glycerin, Distarch phosphate, Ethylhexyl cocoate, Parfum, Aloe barbadensis leaf juice, Panthenol, Tocopheryl acetate, Dimethicone, Triceteareth-4 phosphate, Sodium carbomer, Limonene, Linalool

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Típus

Típus Balzsam borotválkozás után
Kód:  KSMU0107s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20