Oldal frissítése

NIVEA hidratáló nappali arckrém 50 ml

4,5 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA hidratáló nappali arckrém 50 ml

A NIVEA Visage arckrém egy olyan kozmetikai termék, amely egyedülálló regeneráló gondoskodást, táplálást és a védelmet nyújt a bőrnek a nap folyamán. A krém kellemes textúrával rendelkezik, amely könnyedén felvihető és gyorsan felszívódik. A termék megfiatalítja, kisimítja, hidratálja a bőrt és intenzív feszesítő hatása is van. Normál és vegyes bőrre is alkalmas, frissé, rugalmassá, üdévé és tökéletesen ápolttá varázsolja. Az UV-szűrők védik a bőrt a napsugárzás káros hatásaival szemben.

A NIVEA Visage arckrém a gyengéd összetevőkkel része a bizonyított NIVEA Visage Anti-Virus Programnak. A termék rendszeres használata után bőre friss, hidratált,természetesen rugalmas és mélyen táplált lesz. A bőr láthatóan megfiatalodik és a ráncok eltűnnek.

A krém gazdag formulája E-vitamint és HYDRA IQ hatóanyagot tartalmaz, amely intenzíven hidratálja és táplálja a bőrt. A krém intenzív ápolást, táplálást és teljeskörű védelmet biztosít. Ápolja bőrét minőségi termékkel, amellyel kényeztetheti és ettől egészséges, gyönyörű és csodálatosan sima lesz!


Hatóanyagai:

  • Az E-vitamin védi és táplálja a bőrt
  • A HYDRA IQ hatóanyag és a B5 provitamin az éjszaka folyamán biztosítja a hidratálás természetes egyensúlyát
  • Az UV-szűrők védik a bőrt a napsugárzás hatásaival szemben


Bőrtípus?:
Normál és vegyes bőrre
Alkalmazása:
Minden reggel vigye fel a tökéletesen megtisztított arcra, nyakra és mellkasra!
Tartalom: 50 ml
Összetevők:
Aqua, Glycerin, Alcohol denat., Glyceryl glucoside, Methylpropanediol, Cetiaryl alcohol, Octylcrylene, Cyclomethicone, Ethylhexyl salicylate, Tapioca starch, Dimethicone, Glyceryl stearate citrate, Caprylic / capric triglyceride, Octyldodecanol, Myristyl myristate, Tocopheryl acetate, Nelumbium speciosum flower extract, Panthenol, Propylene glycol, Butyl methoxydibenzoylmethane , Ammonium acryloyldimethyltaurate / VP copolymer, Sodium carbomer, Phenoxyethanol, Methylparaben, Trisodium, EDTA, Limonene, Linalool, Benzyl alcohol, Citronellol, Geraniol, Alpha isomethyl ionone, BHT, Butylphenyl methylpropional

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Kevert

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Hidratáló

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Típus

Termék típus Krém
Kód:  KDR030
Termékszám:  9005800227160
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20