Oldal frissítése

Nivea frissítő arclemosó 200 ml

4,4 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nivea frissítő arclemosó 200 ml

Nivea Visage frissítő arclemosó egy kozmetikai termék, amely gyorsan és hatékonyan tisztítja és felfrissíti a bőrt anélkül, hogy kiszárítaná. A termék alkalmas normál és kombinált bőrre. Az arclemosó finom összetétele a nemcsak kezeli, de hidratálja és felfrissíti a bőrt. A lótusz kivonat puhítja a bőrt és teljesen eltávolítja a maradék sminket. Hála az E-vitaminnak és a Hydra IQ hatóanyagnak, a termék tökéletesen táplálja a bőrt, és megtartja a bőr természetes nedvességét.

A Nivea márka évek óta egyet jelent a minőséggel, a kifinomultsággal és a stílussal. A világ egyik vezető kozmetikai cégeként a Nivea állandó kapcsolatban áll az ügyfeleivel, egyedülálló és innovatív termékeket kínál számukra. Ez a márka vásárlók millióinak a bizalmát élvezi a világ minden pontjáról!

Az arclemosó mélyen tisztítja és eltávolítja a különböző szennyeződéseket és a sminket a bőrről. Hidratálja a bőrt és megtartja a bőr természetes nedvességének egyensúlyát. A frissítő készítmény tökéletesen üdévé varázsolja az arcot. Jó minőségű termék, amely használata után a bőr puha és tökéletesen tiszta lesz!
Hatóanyagai:

  • A Hydra IQ tökéletesen táplálja és hidratálja a bőrt.
  • A lótusz kivonat megpuhítja és felfrissíti a bőrt.
  • Az E-vitamin tápláló és védő hatású.


Bőrtípus:
Normál és kombinált bőrre.
Használat:
Használja fültisztító pálcika segítségével, és óvatosan tisztítsa meg a bőrt. Használja szükség szerint reggel és este.
Térfogat:
200 ml
Összetevők:
Víz, alkohol Denat., PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, gliceril-glükozid, Nelumbium speciosum virág-kivonatot, tokoferil-acetát, pantenol, glicerin, propilén-glikol, Polyquaternium-10, metil-Butil-fenil Methylpropional, benzil-alkohol geraniol, Hydroxyisohexyl 3-ciklohexén karboxaldehid, limonén, linalool, cinnamil alkohol, Alpha-Jonon Isomethyl, Hydroxycitronellal, benzil-szalicilát, Parfüm

 

Összetétel

AQUA, ALCOHOL DENAT., PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, NELUMBO NUCIFERA VIRÁGKIVONAT, TOCOPHERYL ACETATE, GLICERIN, METHYLPARABEN, POLIKVATERNIUM-10, TRIETHANOLAMINE, ALFA-IZOMETIL-IONON, BENZYL ALCOHOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL, PARFUM

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Kevert

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KDR025
Termékszám:  9005800227047
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15