Oldal frissítése

NIVEA Dry Shampoo Medium Tones 2× 200 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Dry Shampoo Medium Tones 2× 200 ml

Nincs időd arra, hogy megmosd a hajad, de szeretnél jól kinézni? Próbálj ki egy száraz sampont, a NIVEA Dry Shampoo Medium Tones-t, amely néhány perc alatt frissíti a hajad. Úgy néz ki, mintha éppen most mostad volna meg. Ez a megbízható segítő megfelelő volument és frissességet biztosít a hajad számára. A szelíd formula nem irritálja a fejbőrt és nagyon kellemesen illat. A NIVEA Dry Shampoo megbízható segítő, amit nagyon gyorsan megszeretsz. Nagyszerű a könnyebb hajszínre.

A száraz sampon Nivea Dry Shampoo Medium Tones legfontosabb jellemzői

  • Friss és gyönyörű hajat biztosít
  • Hosszú hajmosás nélkül néhány perc alatt hatékony
  • Nem irritálja a fejbőrt
  • Frizurát ad a kötethez
  • Ideális könnyebb hajszínre


Összetétel:
Izobután, propán, Oryza Sativa keményítő, alkohol denaturáció, quaternium-26, propilénglikol, cetrimónium-klorid, linalool, alfa-izometil-ionon, citronellol, geraniol, limonén

Fontos információ:
Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. A tartály nyomás alatt van: felmelegedhet. Védd a hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól. Tilos a dohányzás. Ne permetezd nyílt lángba vagy más gyújtóforrásba. Ne szúrd át és ne égesd el, még használat után sem. Óvja a napfénytől. Ne tedd ki 50 ° C / 122 ° F-ot meghaladó hőmérsékletnek. Tartsd távol gyermekektől. Csak rendeltetésszerűen használd. Ne permetezd a szemedbe. Kerüld a hosszan tartó alkalmazást és a közvetlen belégzést.


Paraméterek

Típus

Termék típusa Sampon

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Sampon típusa

Sampon típusa Száraz

Hatás

Hatás Dúsító hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  VLS968s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05