Oldal frissítése

NIVEA Creme Care Soap 250 ml

4,7 9 értékelés
1 790 Ft

NIVEA Creme Care Soap 250 ml

 

 

 

 

 

 

 

A NIVEA Creme Care folyékony szappan egy kozmetikai termék, amelyet arra terveztek, hogy tisztítsa és ápolja a kezet. Krémes állagú, egyedi Nivea illattal,  provitaminokkal és tápláló olajokkal dúsított. Gyorsan megtisztítja az Ön kezeit valamennyi szennyeződéstől, és intenzíven  védi kezei bőrfelületét.  A kezelés eredményeképpen bőre puhább, hajlékonyabb és természetes módon  rugalmasabb lesz. Az ápoló- és védőanyagok összetétele  hasonló az eredeti  Nivea kréméhez.


 

A Nivea márkanév  évek óta egyet jelent a minőséggel, a kifinomultsággal és a stílussal. A világ  egyik vezető kozmetikai cégeként a  Nivea állandó kapcsolatot tart az ügyfeleivel / vásárlóival,  és egyedülálló és innovatív termékeket kínál nekik. Ez a márka a világ minden részén élvezi vásárlóinak bizalmát!

 

A Nivea folyékony szappan egyedülállóan puha, diszkrét és kifinomult illatot áraszt, ami hosszú ideig megmarad a kézen,  és létrehozza  a frissesség és tisztaság  kellemes érzését. A szappan  kíméletes összetétele segít egyensúlyban tartani a bőr pH-ját,  és a kezet nem szárítja ki. A termék bőrgyógyászatilag tesztelt és jóváhagyott. Használja ezt a gondoskodó szappant, mely igen jól alkalmazható, kiváló illata van,  és kényezteti az Ön kezeit!


Hatóanyagai:

  • Glicerin - hidratálja a bőrt és biztosítja annak puhaságát és rugalmasságát.
  • Provitaminok - kezelik a bőrt,  és védik a külső káros hatásoktól.
  • Az ápoló olajok  - hidratálják a bőrt, hogy ne veszítse el rugalmasságát és simaságát.
  • Eucerit - egyesíti a vízet és az olajat egy  hosszantartó,  stabil bázissá - krémesít.

Bőr típusa:
Minden bőrtípusra.
Alkalmazás:
Nedves kézre vigyen föl megfelelő mennyiségű krémet és habot!  Mosás után alaposan öblítse le!

 

Térfogat:
250 ml-es

 

 

 


 

Összetétel

Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Glicerin, PEG-7 glyceryl cocoate, Lanolin alcohol, Panthenol, Helianthus annuus seed oil, Octyldodecanol, Sodium chloride, Citric acid, PEG-3-disztearát, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-200 hidrogénezett gliceril-palmát, Nátrium benzoát, Linalool, Limonene, Geraniol, Citronellol, Benzyl alcohol, Alfa-izometil-ionon, Parfum


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Szappan típus

Szappan típus Folyékony szappan

Típus

Típus Uniszex

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Vitaminos
Kód:  KSPL1563
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9005800235301
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20