Oldal frissítése

NIVEA Creme 75 ml

4,9 112 értékelés
Változat
Űrtartalom
15 ml 25 ml 30 ml 75 ml 400 ml
1 490 Ft

NIVEA Creme 75 ml

A NIVEA krém egy egyedülálló kozmetikai termék, amely hosszú évek óta rendkívül népszerű. Az univerzális krém használható az arc, a nyak és a dekoltázs bőrére, valamint a test teljes területén. Kézkrémként is igazán közkedvelt. Minden évszakban intenzíven ápolja és védi a gyermekek és felnőttek bőrét.

A Nivea márka hosszú évek óta a minőség, a finomság és a stílus szinonimája. A Nivea a világ egyik vezető kozmetikai vállalataként folyamatosan kapcsolatban áll ügyfeleivel, egyedi és innovatív termékeket kínál számukra. A márka élvezi ügyfelei bizalmát szerte a világon!

A krém rendszeres használatát követően az arc bőre ismét sima, rugalmas és tökéletesen hidratált lesz, a ráncok pedig jelentősen csökkennek. Az arcbőrnek fokozott törődésre van szüksége, hiszen ez a terület testünk legleterheltebb bőrterülete. Komoly hőmérséklet-ingadozásokat, nyáron a magas hőmérsékletet és napfényt, télen pedig a fagyot kell elviselnie. Törődj arcbőröddel a hagyományos márka minőségi termékeivel, és előzd meg a a túlzott ráncosodást!
Bőrtípus:
Normál és kombinált bőrre.
Felhasználás:
Vidd fel a kívánt mennyiségben a bőrre, és gyengéden masszírozd be.
Térfogat:
75 ml

Összetétel

AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, CERA MICROCRISTALLINA, GLICERIN, LANOLIN ALKOHOL (EUCERIT), PARAFFIN, PANTHENOL, MAGNÉZIUM-SZULFÁT, DECYL OLEATE, OCTYLDODECANOL,, ALUMÍNIUM-SZTEARÁTOK, CITRIC ACID, MAGNESIUM STEARATE, LIMONENE, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, CITRONELLOL, BENZYL BENZOATE, CINNAMYL ALCOHOL, PARFUM

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Típus

Termék típusa Krém

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló
Specifikáció Dermo

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Kevert, Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Hatás

Hatás Hidratáló

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali
Kód:  xxTM010
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  42163169
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15