Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

NIVEA Cream Gel 150 ml

4,8 9 értékelés
2 190 Ft

NIVEA Cream Gel 150 ml

Mondjon búcsút örökre a természetellenes, ragacsos külsejű frizurának, amelyet a nem megfelelő hajzselé alkalmazása jelent. Válassza a forradalmian új hajformázót az egyik piacvezető márkától, a NIVEA-tól, és rögzítse haját rugalmasan, elkerülve a kemény vagy zsíros hatást. Készítse el reggel egyedi stílusú megjelenését, mely egész napra tökéletes marad, s újra meg újra alakíthatja tetszése szerint. Haja közben selymesen puha és kellemes tapintású marad. Az egyedi textúrát kifejezetten rövid és vállig érő hajra fejlesztették ki. Kápráztassa el környezetét napközben tökéletesen sima, elegáns megjelenéssel, éjszaka pedig egy szexi, összeborzolt stílussal!

Legfőbb jellemzői:

  • Hajformázó gél restyling hatással = hajkondicionálás és folyamatos változtathatóság a nap folyamán
  • Alkalmas rövid vagy középhosszú, vállig érő hajhoz
  • Rugalmas rögzítés keménység vagy zsíros megjelenés, összeragadt hatás nélkül
  • A tökéletesen ápolt, természetes megjelenésű és kellemesen puha tapintású frizuráért
  • Kiszerelése: 150 ml

Tökéletesen formázott haj ragacsos érzés nélkül

A könnyű és krémes állagú hajformázó gél nagyon könnyen alkalmazható és nem nehezíti el a haját a nap során. Felejtse el a megkeményedett, összegubancolódott ragacsos hajtincseket! Egyszerűen alkalmazza a gélt száraz vagy nedves hajra, dörzsölje át alaposan a legjobb eredmény elérése érdekében ujjheggyel. Ezt követően tetszés szerint alakíthatja, nyugodtan válthat a komoly megjelenésről laza, szabadidős külsőre. Szabadon változtathatja és módosíthatja hajstílusát a nap folyamán. A tökéletes rögzítés érdekében használhatja kedvenc hajlakkját is.

 

Összetétel

Aqua, Sorbitol, Hidrogénezett kókuszgliceridek, Cetyl alcohol, Szorbitán-sztearát, Myristil-alkohol, Kálium-cetilfoszfát, Distarch-foszfát, Panthenol, Niacinamide, Pantolakton, Etilhexil-sztearát, Hidrogénezett pálma gliceridek, Tápióka keményítő, Citric acid, Caprylyl glycol, Hydroxyacetophenone, Linalool, Limonene, Citronellol, Benzyl alcohol, Geraniol, Alfa-izometil-ionon, Citral, Parfum


Paraméterek

Típus

Termék típusa Hajformázó gél

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Rögzítés szöge

Tartás Közepes fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Külső hatások ellen

Hatás

Hatás Tápláló

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  STL056
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  42246534
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05