Oldal frissítése

NIVEA Cellular Expert Lift Mask Set 130 ml

18 390 Ft

NIVEA Cellular Expert Lift Mask Set 130 ml

Észrevetted az első ráncokat a bőrödön? Vagy időben meg akarod akadályozni, hogy kialakuljanak? A NIVEA Cellular kozmetikai termékcsaládot olyan bőrre fejlesztették ki, amely már kezdi az öregedés jeleit mutatni,, ezért különleges ápolást igényel. Tele van hialuronsavval, kétféle formában, amelyek biztosítják az ideális felszívódást, valamint bakuchiolt is tartalmaz. Támogatja a bőr saját kollagén- és elasztintermelését. Ennek köszönhetően a bőr megújul, a ráncok csökkennek és a kontúrok élesebbek lesznek. Ez a készlet tartalmaz egy nappali és éjszakai krémet, egy arcmaszkot és a NIVEA Cellular Expert Lift intenzív szérumot.

Kozmetikai készlet NIVEA Cellular Expert Lift Mask Set 130 ml

A NIVEA Cellular Expert Lift Mask Set, 130 ml kozmetikai szett főbb jellemzői

  • Alap kozmetikai készlet minden magával törődő nő számára
  • A NIVEA Cellular Expert Lift ápoló hialuronsavat és bakuchiolt tartalmaz
  • Rendszeres használata biztosítja a ráncok kisimítását, rugalmasabb és egészségesebb bőrt eredményez, valamint ragyogást nyújt
  • A készlet tartalmaz egy éjszakai és nappali krémet, egy intenzív szérumot és egy NIVEA Cellular arcmaszkot
  • Ajándéknak is ideális

A hialuronsavval és bakuchiollal dúsított nappali ápoló krém csökkenti a ráncokat, intenzív hidratálást és mélytáplálást biztosít bőrödnek. Ezenkívül az SPF 30 szűrőnek köszönhetően véd a veszélyes UV-sugárzás ellen.

NIVEA Cellular Expert nappali krém

Az egyedülálló ápoló formula olyan aktív anyagokat tartalmaz, amelyek aktiválják a bőrsejteket, hogy saját maguk termeljenek hialuronsavat, kollagént és elasztint. Alvás közben az éjszakai krém csökkenti a ráncokat, feszesíti a kontúrokat és mélyen hidratál.

Niea Cellular éjszakai krém

A bőrszérum igazi elsősegély, ha intenzív és azonnali ápolást szeretnél biztosítani bőrödnek. A továbbfejlesztett készítmény akár 10-szer több bakuchiolt tartalmaz. Azonnal serkenti a kollagéntermelést.

Nivea sejtszérum

A NIVEA Hyaluron Cellular arcmaszkot úgy fejlesztették ki, hogy megkönnyebbülést és ragyogást biztosítson az igénybe vett bőrnek. Mélyen megtisztítja a bőrt, kollagén és hialuronsav tartalmának köszönhetően mindössze 10 percen belül hat, és a bőr tökéletesen tiszta lesz. A NIVEA Hyaluron Cellular maszk felszívja a felesleges faggyút, és naponta alkalmazható.

Nivea Cellular maszk

Készlet tartalma:
Bőrápoló nappali krém, 50 ml
Éjszakai krém, 50 ml
Arcmaszk, 1 db
Arcszérum, 30 ml

Összetétel

Nappali krém - Aqua, Glycerin, Homosalate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl salicylate, Octocrylene, Cetearyl alcohol, Methylpropanediol, Tápióka keményítő, Fenilbenzimidazol-szulfonsav, Kókuszgliceridek, Glyceryl stearate, Nátrium-hialuronát, Kreatin, 1-metilhidantoin-2-imid, Nátrium-cetearil-szulfát, Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Caprylyl glycol, Xanthan gum, Ammónium-akriluol-dimetil-turát/VP kopolimer, Akrilátok/C10-30 alkil-akrilát keresztpolimer, Trisodium EDTA, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Benzyl alcohol, Limonene, Parfum, CI 15985, CI 47005.

Éjszakai krém - Aqua, Glycerin, Butyrospermum parkii butter, Cetearyl alcohol, Triizosztearin, C12-15 alkyl benzoate, Isopropyl palmitate, Hidrogénezett kókuszgliceridek, metil-propándiol, szintetikus méhviasz, Glicerin-sztearát-citrát, Nátrium-hialuronát, Kreatin, 1-metilhidantoin-2-imid, Panthenol, Dimethicone, kapril-glikol, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Trisodium EDTA, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Benzyl alcohol, Limonene, Parfum, CI 15985, CI 47005.

Szérum - Aqua, Glycerin, Alcohol denat., Kapril-kapril-glükozid, Poligliceril-4-kaprát, Bakuchiol, Nátrium-hialuronát, Kreatin, 1-metilhidantoin-2-imid, 1,2-hexándiol, Xanthan gum, Citric acid, Sodium chloride, Sodium sulfate, Phenoxyethanol, Parfum, CI 16035, CI 15985.

Maszk - Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Kreatin, Magnolia Officinalis Bark Extract, 1-metilhidantoin-2-imid, Xanthan Gum, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol, Linalool, Citronellol, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfüm.

Paraméterek

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 4 db
Csomag tartalma Arc maszk, Arcszérum, Testápoló krém

Űrtartalom

Űrtartalom 130 ml
Kód:  KSPL268s
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  KSPL268s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05