Oldal frissítése

NIVEA Baby Soft & Cream 63 db

4,8 23 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Baby Soft & Cream 63 db

A BABY NIVEA Soft & Cream törlőkendő egy speciális kozmetikai eszköz anyukák és apukák számára, amelyeket a pelenka cseréjénél használhatnak fel. Kifejezetten érzékeny, allergiára és kiütésekre hajlamos babőrhöz készült a termék. A jojoba olajat tartalmazó gyengéd krém tökéletesen tisztítja a bőrt, míg ezzel egyidejűleg gyengéden ápolja és kényezteti.

A Nivea hosszú évek óta a minőség, az érzékenység és a stílus szinonímája. Mint a világ egyik vezető kozmetikai cége, a Nivea állandó kapcsolatot ápol a fogyasztókkal és egyedülálló, innovatív termékekkel szolgál nekik. A Nivea egy olyan márkanév, amelyet elégedett vásárlók támogatnak világszerte.

A tisztítókendők a speciális Clean & Soft normák szerint lettek kifejlesztve, amely biztosítja, hogy a finom szerkezetű mikroszálak, természtvetes pamuttal dúsítva, kivételesen gyengéden és puhán bánnak a gyermek bőrével. A gyermek hasának bőre folyamatostan ki van téve a tisztítás és a pelenkacsere okozta kihívásoknak, így sokkalta hajlamosabb a kiütésekre. Ezek a tisztítókendők nagyon finoman és biztonságosan tisztítják a bőrt, és nem tartalmaznak szappant, alkoholt, parabéneket, színezékeket, illatanyagokat és szintetikus olajokat. Bőrgyógyászok és gyermekgyógyászok által lettek kifejlesztve, hogy megfeleljenek a bababőr által keltett legnagyobb kihívásoknak is. A törlőkendők bőrgyógyászatilag és klinikailag teszteltek és jóváhagyottak. Add meg a kisbabádnak a gyengéd és dédelgető élményt, amiért a bőre is hálás lesz majd!


Hatóanyagai:

  • Clean & Soft System - biztosítja, hogy a finom szerkezetű mikroszálak, természetes pamuttal dúsítva, kivételesen gyengéden bánjanak a baba bőrével

Bőr típus:
Érzékeny bőr


Tartalom:
63 db

Összetétel

Aqua, Paraffinum liquidum, VP/hexadecene copolymer, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Sodium hydroxide, Butylene glycol, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Benzyl alcohol, Parfum


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Darabszám

Darabszám 63 db

Specifikus jellemzők

Specifikus jellemzők Hipoallergén

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny (sensitive)

Illatanyag

Illat Illatmentes
Kód:  KSPL1560
Termékszám:  4005808862443
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20