Oldal frissítése

NIVEA BABY hidratáló krém 500 ml

4,8 20 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA BABY hidratáló krém 500 ml

A NIVEA BABY hidratáló krém  egy kozmetikai termék, amely a gyermekek számára készült. A kíméletes formula aloe vera leveleket tartalmaz, amelyek a bőrt puhá, frissen, megnyugtatva és természetesen egészségesen tartják. A gyermeked bőrét 24 órán keresztül védi a kiszáradástól és a káros külső hatásokkal szemben. Ez a baba testápoló a leggyengédebb összetevőket tartalmazza, amelyek nem irritálják a babád bőrét.

A Nivea hosszú évek óta a minőség, az érzékenység és a stílus szinonimája. Mint a világ egyik vezető kozmetikai cége, a Nivea állandó kapcsolatot ápol a fogyasztókkal és egyedülálló, innovatív termékekkel szolgál nekik. A Nivea egy olyan márkanév, amelyet elégedett vásárlók támogatnak világszerte.

A testápoló nagyon finoman és biztonságosan ápolja a gyermekek bőrét és nem tartalmaz alkoholt, parabéneket és a színezékeket. Bőrgyógyászok és gyermekorvosok segítségével lett tervezve és gyártva, hogy megfeleljen a gyermekek bőre által keltett legmagasabb kihívásoknak is. A termék dermatológiailag és klinikailag tesztelt és jóváhagyott. Add meg a kisbabádnak a gyengéd és dédelgető élményt, amiért a bőre is hálás lesz majd!
Hatóanyagai:

  • Aloe Vera - lágyítja és hidratálja a gyermekek bőrét akár 24 órán keresztül.

Bőr típusa:
Érzékeny bőrű gyermekeknek.
Tartalom:
500 ml-es

Összetétel

Aqua, Paraffinum liquidum, Glicerin, Cetyl alcohol, Glyceryl stearate, Aloe barbadensis levéllé por, Tilia tomentosa kivonat, Poligliceril-3-disztearát, Carbomer, Sodium hydroxide, Caprylyl glycol, Pirokton-olamin, Phenoxyethanol, Parfum


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny (sensitive)

Hatás

Hatás Hidratáló és tápláló

Ajánlott

Alsó korhatár 0 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól Újszülött

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló

Típus

Bőrtípus Érzékeny (sensitive), Gyerek

Terméktípus

Terméktípus Tej
Kód:  KSPL1556
Termékszám:  4005808709335
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15