Oldal frissítése

NIVEA ápoló arctonik 200 ml

4,7 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA ápoló arctonik 200 ml

A NIVEA ápoló arctonik egy olyan kozmetikai termék, amely tisztítja és megnyugtatja a bőrt gyorsan és hatásosan anélkül, hogy kiszárítaná. A termék száraz és érzékeny bőrre ajánlott. A tonik gyengéd formulája nemcsak alaposan kényezteti a bőrt, hanem megnyugtatja, felfrissíti és hidratálja is. A mandulaolaj puhítja és kényezteti a bőrt miközben eltávolítja a vízálló sminket.A gyógyhatású körömvirág megnyugtat és ápol. A Hydra IQ hatóanyagnak köszönhetően ez a termék tökéletesen táplálja a bőrt és egyensúlyban tartja természetes hidratáltságát. 

A Nivea márka évek óta egyenlő a minőséggel, a kifinomultsággal és a stílussal. Mint a világ vezető kozmetikai cégeinek egyike, a Nivea állandó kapcsolatban áll vevőivel és egyedülálló, innovatív termékeket kínál nekik. Ez a márka a vevők bizalmával büszkélkedhet a világ minden táján!

Az arctonik mélyen megtisztítja a bőrt és eltávolítja a felesleges bőrt és a sminkmaradványokat. Hidratálja a bőrt és egyensúlyban tartja annak természetes hidratáltságát. A gyengéd, alkoholmentes formula megnyugtatja a bőrt és nem szárítja ki azt. Használjon egy minőségi terméket, hogy bőre puha és tökéletesen tiszta legyen!
Hatóanyagai:

  • A Hydra IQ hatóanyag tökéletesen táplálja és hidratálja a bőrt 
  • A mandulaolaj puhítja és ápolja a bőrt, és mindeközben tökéletesen eltávolítja a vízálló sminket
  • A körömvirág ápolja és megnyugtatja a bőrt


Bőrtípus:
Száraz és érzékeny bőrre
Alkalmazása:
Vatta segítségével gyengéden tisztítsa meg bőrét! Szükség szerint használja reggel és este!
Űrtartalom:
200 ml
Összetevők:
Aqua, Glycerin, PEG-8, PEG-40 hydrogenated castor oil, Glyceryl glucoside, Tocopheryl acetate, Panthenol, Prunus amygdalus dulcis oil, Polyquaternium-10, Methylparaben, Polyaminopropyl biguanide, Trisodium EDTA, Benzyl alcohol, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3 -cyclohexene carboxaldehyde, Limonene, Linalool, Cinnamyl alcohol, Alpha-isomethyl ionone, Hydroxycitronellal, Benzyl salicylate, Parfum

 

 

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KDR026
Termékszám:  9005800227054
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05