Oldal frissítése

NIVEA Anti-Wrinkle Moisture 35+ Night Cream 50 ml

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 990 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 1 720 Ft/db

NIVEA Anti-Wrinkle Moisture 35+ Night Cream 50 ml

A NIVEA arckrém egy kozmetikai termék, amely egyedülállóan táplálja, hidratálja és védi bőrét az éjszakai pihenés alatt. A krém finom szerkezetű, jól alkalmazható és könnyen felszívódik. Ez a termék táplálja és hidrtatálja a bőrt, csökkenti a ráncokat, és intenzív feszesítő hatású. Minden bőrtípusra alkalmas, a bőr friss, rugalmas, puha és tökéletes megjelenésű lesz.

A Nivea évek óta egyet jelent a minőséggel, a kifinomultsággal és a stílussal. Mint a világ egyik vezető kozmetikai cége, a Nivea állandó kapcsolatot tart ügyfeleivel, és egyedülállóan innovatív termékeket kínál. Ez a márka élvezi az ügyfelek bizalmát az egész világon!

A krém E-vitamint és szőlőmag-olajat tartalmaz, amely intenzíven hidratálja és táplálja a bőrt, a panthenol ápolja és megnyugtatja. A termék táplálja, védi és ellenállóvá teszi bőrét. Elsimítja a látható ráncokat, lágyítja a kontúrokat és regenerálja a bőrt. Kényeztesse bőrét ezzel a minőségi termékkel, amely egészségessé, széppé és ránctalanná teszi!
Hatóanyagok:

  • Az E-vitamin véd és táplál
  • A szőlőmag olaj hidratál és erősít
  • A panthenol ápol és megnyugtat


Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.
Alkalmazás:
Frissen mosott arcon, nyakon és dekoltázson használja minden este.
Tömeg:
50 ml
Összetevők:
Víz, Glycerin, Cetearyl isononanoate, C12-15 alkyl benzoate, Octyldodecanol, Potassium cetyl phosphate, Hydrogenated palm glycerides, Panthenol, Butyrospermum parkii butter, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Vitis vinifera seed oil, Tocopheryl acetate, Sodium acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Cyclomethicone, Dimethiconol, Trisodium EDTA, 1,2-hexanediol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Citronellol, Benzyl alcohol, BHT, Parfum

 

 

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Ránctalanító

Korosztály

Korosztály 35+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali, Éjszakai

Típus

Termék típus Krém
Kód:  KDR038
Termékszám:  9005800293240
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15