Oldal frissítése

NIOXIN Trial Kit System 2

4,6 61 értékelés

NIOXIN Trial Kit System 2

Ints búcsút az elvékonyodó hajszálaknak, és hajhullásnak! A NIOXIN Hair System Kit jelenleg tizenháromszoros birtokosa a Stylist Choice Award díjának, és a vezető amerikai fodrászok is előszeretettel ajánlják. A termék használóinak 70%-a számolt be pozitív eredményekről az első 4 hétben.

A NIOXIN Hair System Kit 2 jelentősen elvékonyodott, finom, kémiailag kezeletlen hajhoz készült. Ezen professzionális kozmetikum rendszeres használata elősegíti a haj károsodás elleni védekezését, megerősíti a hajszerkezetet, és hajkoronádat sokkal sűrűbb kinézetűvé teszi. A NIOXIN hatékonyan csökkenti a töredezés eredményeként bekövetkező hajhullást, és eltávolítja a felesleges faggyút a tüsző körül.
A háromfázisú rendszer tartalmaz egy tisztító sampont, amely eltávolítja a hajból a szennyeződést és a felesleges faggyút. A készlet továbbá tartalmaz egy revitalizáló balzsamot, amely elősegíti a haj rugalmasságát, és biztosítja számára a megfelelő hidratálást. Még egy szükséges kezelés a fejbőrt érinti, amely antioxidánsokat tartalmaz, és növényi kivonatokat, hogy felfrissítse a fejbőrt. A kezelés helyreállítja a bőr felszínét, és egyedi UV védelemmel ruházza fel azt, így akadáyozza meg a haj elvékonyodását. Ne légy közömbös hajaddal - add meg neki a megfelelő törődést!


A kezelés 5 előnyös eredménye:
1. Csökkenti a töredezés miatt bekövetkező hajhullást
2. Vastagítja a hajat
3. Felerősíti a hajszerkezetet
4. Erősíti a haj ellenállását a károsodással szemben
5. Eltávolítja a felesleges faggyút a tüszők körül
Háromfázisú rendszer, amely tartalmaz:
Nioxin tisztító sampon 2 -150 ml
Nioxin kondicionáló balzsam 2 -150 ml
Nioxin fejbőr kezelés 2 -40 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú

Hatás

Hatás Hajhullás

Haj típusa

Haj típusa Finom szálú

Űrtartalom

Űrtartalom 340 ml

Fajta

Fajta Keratinos

Típus

Típus Női

Használat

Használat Nőknek

Hatás

Hatás Hajhullás
Kód:  KSDS0436
Termékszám:  4064666310565

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15